Erken rezervasyon 2021 ne zaman bitiyor?

İçindekiler:

  1. Erken rezervasyon 2021 ne zaman bitiyor?
  2. Tatilde erken rezervasyon ne zaman bitiyor?
  3. 2021 oteller ne zaman açılır?
  4. Tatil rezervasyonları ne olacak tam kapanma?
  5. Ücretsiz iptal otel rezervasyonu ne demek?
  6. Antalya'da turizm ne zaman açılır?
  7. Tam kapanma oteller açık mı?
  8. Tatil rezervasyonu olanlar seyahat edebilir mi?
  9. Oda iptal garantisi nedir?

Erken rezervasyon 2021 ne zaman bitiyor?

Altı periyot olarak düzenlenecek olan erken rezervasyon kampanyasının ilk dönemi 2021 ekim ayının sonlarında başlayacak ve yaklaşık olarak bir ay sürecek. Bu dönemdeki indirim oranı diğer periyotlardakinden daha yüksek olacak. Son periyottaki erken rezervasyon kampanyası ise Haziran ayının başlarında son bulacak.

Tatilde erken rezervasyon ne zaman bitiyor?

Erken rezervasyon kampanyaları ne zaman başlar ve ne zaman biter? Aylık dönemler halinde düzenlenen erken rezervasyon kampanyalarının ilki kasım – aralık aylarında başlar ve yaz sezonunun başlamasına yakın tarihlerde sona erer.

2021 oteller ne zaman açılır?

Cumhurbaşkanlığı normalleşme takvimine göre 27 Mayıs'ta tüm otel, apart ve pansiyon hizmeti veren turizm işletmelerinin açılması öngörülüyor.

Tatil rezervasyonları ne olacak tam kapanma?

İçişleri Bakanlığı'nın genelgesine göre Perşembe günü saat 19.00'dan itibaren Pazartesi günü saat 05.00'e kadar sürecek olan tam kapanma döneminde otel rezervasyonu bulunanlar da seyahat kısıtlamasından muaf sayılmayacak.

Ücretsiz iptal otel rezervasyonu ne demek?

Ücretsiz iptal ibaresi bulunan odalar için iade işlemi belirli bir tarihe kadar kesintisiz yapılır. İade yapılmaz ibaresi bulunan odaların iptali halinde ise, ödediğiniz rezervasyon ücreti iade edilmez.

Antalya'da turizm ne zaman açılır?

2021 turizm sezonu Antalya'da 15 mayıs Cumartesi 19 ülkeden gelen 81 uçak ile başladı. Pazar günü ise bu sayı 10 bine düşse de, Türkiye'nin PCR testini kaldırması riskli gruptaki birçok Doğu Avrupa ülkesinin yönünü Antalya'ya çevirmesine yetti.

Tam kapanma oteller açık mı?

Tam kapanmada oteller ve konaklama tesisleri zorunlu durumkara bağlı seyahat edenlere hizmet verebilmek adına açık olacak.

Tatil rezervasyonu olanlar seyahat edebilir mi?

Otel rezervasyonu olanlar 21'den sonra seyahat edemeyecek ancak konaklayacakları tutarının tamamını otele ödeyenler ve bunu ispat edenler 21'den sonra da otele gitmek için seyahat edebilecek.

Oda iptal garantisi nedir?

İptal Güvence Paketi ile otele giriş gününden 72 saat öncesine kadar rezervasyonlarınızı her koşulda iptal etme fırsatı sunuyoruz. ödediğiniz ücretin %100 iadesini alabilirsiniz.