Sneijder GS kaç gol attı?

İçindekiler:

  1. Sneijder GS kaç gol attı?
  2. Sneijder kaç asist yaptı?
  3. Sneijder kariyerinde kaç gol attı kaç asist yaptı?
  4. Sneijder Galatasaray'da kaç sene oynadı?
  5. Sneijder Türkiye'de kaç kupa kazandı?
  6. Sneijder kariyerinde kaç kupa kazandı?
  7. Sneijder kaç lira?

Sneijder GS kaç gol attı?

175 RESMİ MAÇTA 46 GOL ATTI Sarı-kırmızılı takımdaki kariyerinde hiç kırmızı kart görmeyen Hollandalı futbolcuya, hakemler toplamda 29 kez sarı kart çıkardı.

Sneijder kaç asist yaptı?

180 maçta 58 gol, 45 asist yapan Sneijder'in, Galatasaray'da ise 175 maç 45 gol 44 asisti var. Hollanda'da sergilediği müthiş performansla, henüz 23 yaşında 27 milyon Euro karşılığında Real Madrid'e transfer olan Wesley, 2009'da 15 milyon Euro'ya Inter'e geçti, 2010'da İtalyan deviyle Şampiyonlar Ligi kupası kaldırdı.

Sneijder kariyerinde kaç gol attı kaç asist yaptı?

Yeteneklerini her geçen gün daha fazla ortaya koyan Hollandalı, her geçen yıl Ajax formasıyla Hollanda futboluna damga vurmaya başladı. 5 sezonluk Ajax kariyerinde; 180 maçta 58 gol atıp, 44 de asist yapmayı başardı.

Sneijder Galatasaray'da kaç sene oynadı?

Galatasaray, tarihinde Hollandalı yıldız futbolcu Wesley Sneijder'e imza attırmıştı. Galatasaray formasını 4.5 yıl giyen Sneijder, 175 maçta 45 gol atarken, 44 de asist yapmıştı.

Sneijder Türkiye'de kaç kupa kazandı?

Hollandalı futbolcu Wesley Sneijder, aktif futbolculuk kariyerine son verdiğini açıkladı. Bir dönem Galatasaray'da forma giyen 35 yaşındaki futbolcu, 2 Süper Lig şampiyonluğu, 3'er de Türkiye Kupası ve TFF Süper Kupası'nı kazandı.

Sneijder kariyerinde kaç kupa kazandı?

O dönemden bu yana Şampiyonlar Ligi Şampiyonluğu da dahil 14 kupa kazanan Sneijder; Inter, Real Madrid ve Galatasaray dönemlerinde hiç boşluk yaşamadı.

Sneijder kaç lira?

Sarı-Kırmızılı kulüp, Wesley Sneijder'le 3.5 yıllık resmi sözleşme imzaladı. Öncelikle kulübü Inter'e bonservis bedeli olarak 7.5 milyon Euro (17.5 milyon TL) ödenecek. 28 yaşındaki oyuncuya, bu sezonun kalan kısmı için 2 milyon Euro (4.7 milyon TL) sabit ücret ödenecek.