Dead Pool kim oynuyor?

İçindekiler:

  1. Dead Pool kim oynuyor?
  2. Deadpool 2 konusu nedir?
  3. Deadpool 2 çıktı mi?
  4. Deadpool gerçekte var mı?
  5. Deadpool kaç yaşa uygun?
  6. Deadpool 2 deki görünmez adam kim?
  7. Deadpool olur mu?
  8. Deadpool Marvelin mi?
  9. Deadpool 3 kaç yaş?
  10. Deadpool niye ölmüyor?

Dead Pool kim oynuyor?

Oyuncular
OyuncuRol
Ryan ReynoldsWade Wilson / Deadpool
Morena BaccarinVanessa Carlysle / Copycat
Ed SkreinAjax
T. J. MillerWeasel
3 satır daha

Deadpool 2 konusu nedir?

Deadpool, kahramanlık işlerini devam ettirmekte, bir yandan da gündelik hayatını sürdürmektedir. Kız arkadaşı Vanessa'yla mutlu bir ilişki sürdüren Deadpool'un düzeni, gelecekten gelen Cable'ın ortaya çıkışıyla sarsılır. Cable gelecekte tehdit oluşturacak bir çocuğun peşindedir.

Deadpool 2 çıktı mi?

(Endonezya) Deadpool 2/Gösterime giriş tarihi

Deadpool gerçekte var mı?

Deadpool Fabian Nicieza ve Rob Liefeld tarafından yaratılan kurgusal karakterdir. İlk olarak New Mutants'ın 98. sayısında kötü karakter olarak çıkmıştır. Sonrasında Wolverine'nin kurduğu X-Force'a katılıp iyilerin safına geçmiştir ama iyi bir karakter değil Anti-Kahramandır.

Deadpool kaç yaşa uygun?

Detaylar. Deadpool; Marvel'ın İnfazcı 2 filminden sonra 18 yaş sınırı koyulan ilk filmi.

Deadpool 2 deki görünmez adam kim?

4. Juggernaut X-Men evreninin en önemli karakterlerinden olmasına rağmen onu X-Men serisinde görememiştik. Deadpool 2'de görüyoruz, üstelik onu seslendiren isim Ryan Reynolds'ın ta kendisi! (Sesi kalınlaştırılmış.)

Deadpool olur mu?

D.E.A.D.P.O.O.L. : M.O.D.O.K. 'un Deadpool versiyonudur. Deadpool Kills Deadpool'da ölmüştür.

Deadpool Marvelin mi?

Marvel'ın en sevilen ve en sıradışı karakterlerinden biri olan Deadpool, üçüncü filmi ile Marvel Sinematik Evreni'ne dahil oluyor. ... İlk filmi 2016, ikinci filmi 2018 yılında vizyona giren, Marvel dünyasının en sevilen ve en acayip karakterlerinden biri olan Deadpool'un üçüncü filmini tüm hayranlar heyecanla bekliyor.

Deadpool 3 kaç yaş?

Disney Çatısı Altında Hazırlanan Deadpool 3, 18+ Yaş Sınırı Alan Bir Film Olabilir. Deadpool filmlerinin senaristleri olan Rhett Reese ve Paul Wernick, Disney çatısı altında hazırlanan Deadpool 3'nin de 18+ yaş sınırı alan bir film olabileceğini açıkladı.

Deadpool niye ölmüyor?

Ayrıca Deadpool ölümsüzdür fakat ölümsüz olmasının nedeni iyileşme yeteneği değildir. Ölümsüz olmasının nedeni Thanos' un onu lanetlemiş olmasıdır. Yeni X-force 800 yıl sonraki gelecekte hala onun yaşadığını görür. Ayrıca Deadpool İngilizce'nin dışında Almanca, İspanyolca ve Japonca da konuşabilir.