Akbank'ta nasıl işe girilir?

İçindekiler:

  1. Akbank'ta nasıl işe girilir?
  2. Akbank Yönetici Adayı Programı Nedir?
  3. Akbank mim nedir?
  4. Akbank dijital Staj Programı Nedir?
  5. Akbank müşteri iletişim yetkilisi ne iş yapar?
  6. Denizbank iş başvurusu nasıl yapılır?
  7. Yönetici Adayı Programı Nedir?
  8. Akbank Yönetici Adayı Nasıl Olunur?
  9. Akbank Mobil hesap ekstresi nasıl alınır?
  10. Banka gişe yetkilisi ne iş yapar?
  11. Müşteri iletişim merkezi yetkilisi ne kadar maaş alır?
  12. Müşteri iletişim merkezi yetkilisi ne is yapar?
  13. Deniz Bank mobil satış temsilcisi ne iş yapar?
  14. Mağaza Yönetici Adayı ne iş yapar?
  15. MT Bölümü Nedir?

Akbank'ta nasıl işe girilir?

Akbank Kariyer sitesi veya mobil uygulamamız üzerinden profilini oluşturarak ilanlara başvurabilir veya bizim sana ulaşmamızı sağlayabilirsin. Başvuru sürecinin her aşamasını, seni düzenli olarak bilgilendireceğimiz Akbank Kariyer sitesi veya mobil uygulamamız üzerinden takip edebilirsin.

Akbank Yönetici Adayı Programı Nedir?

Yönetici Adayı kimdir? Akbank olarak yeni mezunlara önemli bir başlangıç fırsatı sunuyoruz. Yönetici adayı olmak üzere 4-8 haftalık bir eğitim aldıktan sonra, ileride farklı birimlerde veya şubelerde çalışma fırsatı buluyorsun. Bu eğitimlerle, mesleki gelişimine katkıda bulunarak seni geleceğe hazırlıyoruz.

Akbank mim nedir?

​Müşteri İletişim Merkezi; şubeye gitmeden 7/24 Bankacılık İşlemlerinizi gerçekleştirebileceğiniz, müşteri deneyim ve ihtiyacına odaklanarak kalıcı çözümler sunan, analitik destekli Dijital Bankacılık kanalımızdır.

Akbank dijital Staj Programı Nedir?

Stajyer olarak projelerimizde yer alarak 4 veya 8 haftalık süre ile gerçek iş hayatını deneyimleyeceksin. Böylelikle mezuniyet sonrasında çalışmak istediğin alanı daha kolay belirleyebilirsin. ... Akbank'ı 4 veya 8 haftalık dönemlerde staj yaparak daha yakından tanıyorsun. Gerçek bir proje deneyimi kazanıyorsun.

Akbank müşteri iletişim yetkilisi ne iş yapar?

Müşteri İletişim Merkezi'nde ne yapıyoruz? İşimiz, Akbank müşterilerinin taleplerini mümkün olan en kısa sürede çözüme kavuşturmak. Müşteriler, Müşteri İletişim Merkezi aracılığıyla günün hangi saatinde olursa olsun bankacılık işlemlerini yapabiliyor, taleplerini, önerilerini bize ulaştırabiliyor.

Denizbank iş başvurusu nasıl yapılır?

Başvurular kariyer.denizbank.com üzerinden yapılmaktadır. Başvuları olumlu olarak değerlendirilen adaylarımız online genel yetenek sınavına katılıyorlar. Sınavdan başarılı olanlar video mülakata davet ediliyor.

Yönetici Adayı Programı Nedir?

MT, yani yönetici yardımcısı veya asistanı, yönetim veya danışmanlık ile ilgili eğitimleri alan kişidir. MT programı, çalışanları gelecekte yönetici olmaya hazırlamanın en iyi yoludur. Onları, yönetici olmaları için gerekli becerilerle donatır, nasıl etkili ve sorumlu olabileceklerini öğrenmelerini sağlar.

Akbank Yönetici Adayı Nasıl Olunur?

Yönetici Adayı /Müşteri İlişkileri Yönetici Adaylarında Aranan Özellikler
  1. 28 yaşını doldurmamış olmak,
  2. Üniversitelerin 4 yıllık örgün eğitim veren, eleman istihdam edilecek iş koluyla ilgili bölümlerinden mezun olmak (İlgili ilanlar dahilinde ayrıntılı bilgi verilmektedir),
  3. Tercihen yüksek lisans mezunu olmak.
Daha fazla öğe...

Akbank Mobil hesap ekstresi nasıl alınır?

E-Ekstre
  1. Akbank İnternet üzerinden Kartlarım > Kredi Kartlarım > Ayarlar > Ekstre Gönderim Tercihleri menüsünden,
  2. 444 25 25 Müşteri İletişim Merkezi aracılığıyla,
  3. veya Akbank'a kayıtlı cep telefonunuzdan E yazıp 4566'ya kısa mesaj göndererek, kolayca yapabilirsiniz.

Banka gişe yetkilisi ne iş yapar?

Bankaların gişelerinde görev yapan bu personeller bankalardaki para alışverişini takip ederler. Yani banka müşterileri para yatırma-çekme, fatura ödeme, havale-eft işlemleri gibi en temel bankacılık işlemlerini gişe personelleri aracılığıyla yaparlar.

Müşteri iletişim merkezi yetkilisi ne kadar maaş alır?

2021 yılı asgari ücretin 2.825,90 TL olduğu düşünülürse 2021'de en düşük çağrı merkezi maaşı asgari ücretten düşük olamayacak. Genellikle 300 TL civarı yemek ve yol yardımı da ödenen çağrı merkezi personelleri 2021 yılında 3200-3400 lira aralığında maaş almaktadır.

Müşteri iletişim merkezi yetkilisi ne is yapar?

Çağrı merkezi Müşteri Temsilcisi; müşterilerden gelen çağrıları cevaplayan, çağrı sonrası ofis işlerini yürüten, kalite kural ve yönetmelikleri çerçevesinde çalışan, çağrı merkezi bilgisayar uygulamalarını aktif bir şekilde kullanan ve mesleki gelişim faaliyetleri yürüten kişilere verilen mesleki isimdir.

Deniz Bank mobil satış temsilcisi ne iş yapar?

Mobil Satış Ekiplerimizde; sahada aktif bir şekilde KMH, SGK emekli maaş devri, otomatik ödeme, kredi, kredi kartı, POS ve sigorta satışı yapacak takım arkadaşları arıyoruz.

Mağaza Yönetici Adayı ne iş yapar?

Mağaza yöneticisi; mağazanın günlük operasyonlarını planlar ve yönlendirir. Yönetim tarafından belirlenen satış ve kârlılık hedeflerini gerçekleştirme, müşteri hizmetlerini iyileştirme, mağaza performans ve verimlilik ilkeleri doğrultusunda ekibin çalışma düzenini tayin etme görevlerini üstlenir.

MT Bölümü Nedir?

kısaca mt denir. is hayatimin en guzel gunlerini gecirdigim donem mt egitimidir. bankaların fotokopi ve fax işleriyle uğraşan en az üniversite mezunu kişilere verilen addır. ...