Kiwi kac 4210 buharlı temizleyici özellikleri?

İçindekiler:

  1. Kiwi kac 4210 buharlı temizleyici özellikleri?
  2. Buharlı temizlik robotu ne işe yarar?
  3. Steam Cleaner buharlı temizleyici nasil kullanılır?
  4. Buharlı temizlik Makinesi Nasıl Çalışır?
  5. H2O MOP X5 nerelerde kullanılır?
  6. Buharlı temizleyici işe yarıyor mu?
  7. Buharlı temizleyici ile koltuk nasıl temizlenir?

Kiwi kac 4210 buharlı temizleyici özellikleri?

Ürün Bilgileri
  • Ürün özellikleri Su haznesi kapasitesi: 350 ml Buhar çıkışı: 24 g/dk Motor gücü (watt): 1100 Isınma süresi: 3 dk Basınç: 3 bar.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adetin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar.
Daha fazla öğe...

Buharlı temizlik robotu ne işe yarar?

Buharlı temizleyici, kirli yüzeylerin su buharı yardımıyla temizlenmesini sağlayan makinelere verilen isimdir. ... Buharlı temizleyici, temizlemek istediğiniz yüzeylere verdiği yaklaşık 100 Santigrat derece değerindeki buhar sayesinde etkili ve hijyenik bir temizlik yapmanızı sağlar.

Steam Cleaner buharlı temizleyici nasil kullanılır?

Kullanım Önerileri Su haznesine su doldurarak fişi takın. Birkaç dakika buharın temizliğe uygun hale gelmesi için bekleyin. Bu aşamadan sonra istediğiniz her yüzey ve kumaşta, kimyasal kullanımına gerek kalmadan temizlik sağlayabilirsiniz. Partiküllü ürünler kullanmanıza gerek kalmadığı için yüzeylere zarar vermez.

Buharlı temizlik Makinesi Nasıl Çalışır?

Kuru buharlı temizleyici: Çalışma şekli buharlı pişiriciye benzer. Su, kaynama noktasına gelir ve makine buhar üretmeye başlar. Bu işlem her bir litre su için sadece birkaç dakika alır. Doğruca sıcak su kullanırsanız, buharla temizleme işlemi hızlanacaktır.

H2O MOP X5 nerelerde kullanılır?

H2O Mop X5, mermer, seramik, halı, taş, linolyum, aralıklı olmayan ahşap zemin ve parkelerin, kapsamlı bir şekilde temizlenebilmesi amacıyla tasarlanmıştır.

Buharlı temizleyici işe yarıyor mu?

Buharlı temizleyiciler, döşemeli mutfak ve banyo zeminlerini temizlemek için mükemmeldir, çünkü bir bez ve deterjanın her zaman nüfuz edemediği bakterileri öldürmeye yardımcı olur ve tamamen hijyenik bir son sağlar. Yüksek sıcaklıktaki buhar, fayanslar arasındaki derzleri temizlemek için de çok yararlıdır.

Buharlı temizleyici ile koltuk nasıl temizlenir?

Koltuk ve kanepelerin temizlenmesi Çoğu buharlı temizleyici, bu iş için özel olarak tasarlanmış bir döşeme başlığına sahip olacaktır. Bu başlığı klipsleyin ve ürünle birlikte verilen pamuklu bezle örtün. Daha sonra döşemeli yüzeye buhar uygulayın ve malzemenin ıslanmaması için etrafında hareket etmesini sağlayın.