Simste hile nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. Simste hile nasıl yapılır?
  2. Sims 4 para hilesi nedir?
  3. Enable Need Decay ne demek?
  4. The Sims 4 Ne Kadar?
  5. Sims 4 tüm paketler kaç TL?
  6. Sims 4 ücretsiz mi?
  7. Sims 4 Death Flower ne işe yarar?
  8. Sims 4 PC kaç TL?

Simste hile nasıl yapılır?

The Sims 4'te hilelere nasıl girilir? The Sims 4'te Hile Kodlarını girmek için, önce oyun sırasında PC veya Mac'inizde “Ctrl + Shift + C” tuşlarına basarak Hile Konsolunu açmalısınız. Bu, hileleri girebileceğiniz hile diyalog kutusunu açacaktır. Bir hile yazdıktan sonra "Enter" tuşuna basmayı unutmayın.

Sims 4 para hilesi nedir?

Sims 4 Para Hileleri Hile konsoluna aşağıdaki komutları girerek para sorununu ortadan kaldırabilirsiniz: kaching: 1,000 Simoleon verir. rosebud: 1,000 Simoleon verir. motherlode: 50,000 Simoleon verir.

Enable Need Decay ne demek?

Shift + Tıklama İle Kullanabileceğiniz Hileler Cheat NeedEnable/Disable Need Decay : Sim'lerinizin ihtiyaç değişikliklerini açıp kapatabilirsiniz.

The Sims 4 Ne Kadar?

Origin'de 265 TL gibi bir baz fiyat etiketine sahip Sims 4'ün tüm oyun içi içeriklerine ulaşmak için 4.575 TL gibi uçuk bir fiyat ödemeniz gerekiyor.

Sims 4 tüm paketler kaç TL?

Origin'de 265 TL gibi bir baz fiyat etiketine sahip Sims 4'ün tüm oyun içi içeriklerine ulaşmak için 4.575 TL gibi uçuk bir fiyat ödemeniz gerekiyor.

Sims 4 ücretsiz mi?

The Sims 4 sadece iki gün boyunca ücretsiz bir şekilde oynanabilir. Eğer oyunu almak gibi bir niyetiniz varsa bu iki günlük süreç içerisinde oyunu indirip oynayabilir, alıp almayacağınıza karar verebilmeniz kolaylaşabilir.

Sims 4 Death Flower ne işe yarar?

Death Flower ile ise ölen bir siminizi Grim Reaper'ın elinden kurtarabilirsiniz. ... Ama farklı olarak başka bir sim Death Flower'ı Grim Reaper'a vererek siminizi kurtabiliyor. Ölen Bella Goth Ambrosia İle Hayata Dönüyor!

Sims 4 PC kaç TL?

The Sims4 Digital Deluxe Edition ve EA'in diğer sevilen oyunlarına anında erişim elde etmek için EA Play abonesi olun! Bugün $4.99, daha sonra her 1 ayda bir otomatik olarak $4.99 ödeyeceksiniz....EA Play ile birlikte gelir.
$4.99/ay
$29.99/12 ay-50%