Gardrop ürün satma nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. Gardrop ürün satma nasıl yapılır?
  2. Gardrops satıcıdan para kesiliyor mu?
  3. Gardrop yüzde kaç komisyon alıyor?
  4. Hizmet bedeli nedir?

Gardrop ürün satma nasıl yapılır?

Dolap Uygulamasında Nasıl Satış Yapılır? 'Ürün ekle' seçeneğine dokunduğunuzda satmak istediğiniz bir ürün varsa çekimini yapıyor, ardından kategorisini belirliyor, renk seçimini yapıyor, markasını ve bedenini seçiyor, ürün başlığınızı, yeni veya az kullanılmış olduğu bilgisini ve ürün açıklamasını giriyorsunuz.

Gardrops satıcıdan para kesiliyor mu?

Gardrops'ta alıcı veya satıcı kargo ücreti ödemez. ... Farklı siteler 100 TL'lik bir satış için 17-20 TL komisyon alırken, Gardrops satıcıları kazançlarının tamamını alırlar. Yani Gardrops ile diğerlerine göre ayda ortalama 250-300 TL daha fazla para kazanırlar.

Gardrop yüzde kaç komisyon alıyor?

Sonuç olarak eğer bu satışı dolap uygulaması üzerinden yapıyorsanız dolap uygulaması komisyon oranı sabittir ve sattığınız eşya ne olursa olsun %10 oranında kesinti yapmaktadır. Bir diğer örnek olarak mesela 50 TL'ye satış yaptığınız zaman, 50 sayısının %10'unu hesaplamanız gerekir. 50 sayısının %10'u 5 eder.

Hizmet bedeli nedir?

Uçak Bileti hizmet Bedeli, bilet alım sırasında, bilet alınan havayolu veya firmanın hizmetine karşılık tahsil edilen ücrettir. Yolculara 7 gün 24 saat boyunca verilen kesintisiz hizmetin devamı için alınır. İptal edilen biletlerde hizmet bedeli iadesi yapılmaz.