Zoom Pro hesap ne kadar?

İçindekiler:

  1. Zoom Pro hesap ne kadar?
  2. Zoom lisansı ne işe yarar?
  3. Zoom Webinar nedir?
  4. Zoom Enter Meeting passcode nedir?
  5. Webinar ne işe yarar?

Zoom Pro hesap ne kadar?

Pro ile 24 saate kadar konuşma yapabiliyorsunuz. Ayrıca Pro ile kayıtlı toplantıları bulutta saklayabilir ve gelişmiş kullanım raporları da oluşturabilirsiniz. Pro üyeliğinin fiyatı ise aylık 15 dolar civarında.

Zoom lisansı ne işe yarar?

Bu teklif, bir yıllık abonelikte yüzde 50 indirime erişim sağlar. Zoom Meetings Pro veya Business planları ile birlikte belirli eklentilerde 99 adet lisansa kadar alınabilir. Bu teklifi talep ettikten ve TechSoup Turkey'nin idari ücretini ödedikten sonra, indirimli abonelik için Zoom'a da doğrudan ödeme yapacaksınız.

Zoom Webinar nedir?

Zoom, iş toplantıları, işbirliği ve özel web semineri çözümlerine hitap eden genel amaçlı bir video konferans aracıdır. Zoom'da web semineri otomasyonu mevcut değildir ve en basit haliyle çoklu bir görüntülü konuşma platformu olarak düşünülebilir.

Zoom Enter Meeting passcode nedir?

Meeting passcode manası toplantı şifresi anlamına gelir. Yani toplantının şifresi olarak katılımcıların karşısına gelir. Toplantıyı başlatan şifreyi verir ve katılımcılar girer.

Webinar ne işe yarar?

Çevrimiçi ortamda tutulan seminerlere gerekli ekipman ve altyapıya sahip olunabilmesi durumunda internet üzerinden rahatça katılım sağlanabilir. En kapsayıcı haliyle webinar; katılımcıların online olarak seminer, kurs ve atölyelere katılım sağlayabileceği bir web konferansı kavramıdır, diyebiliriz.