AirPods Pro kaç TL?

İçindekiler:

  1. AirPods Pro kaç TL?
  2. AirPods Pro orjinal olduğu nasıl anlaşılır?
  3. AirPods Pro mu AirPods 2 mi?
  4. AirPods Pro kac mikrofonlu?
  5. AirPods nesilleri nasıl anlaşılır?
  6. AirPods mu Pro mu?
  7. AirPods Pro kuvvet sensörü nerede?
  8. Apple AirPods Pro hangi telefonlarla uyumlu?
  9. Kaç nesil AirPods var?

AirPods Pro kaç TL?

AirPods Pro MWP22TU/A Aktif Gürültü Önleyici Kablosuz Kulak İçi Bluetooth KulaklıkAirPods 2.Nesil ve Şarj Kutusu MV7N2TU/A Bluetooth Kulaklık
Fiyat1.889,00 TL 25 satıcı1.215,05 TL 31 satıcı
Popülerlik1. Popüler Bluetooth Kulaklık2. Popüler Bluetooth Kulaklık
Ortalama Puan3 yorum14 yorum
Aktif Gürültü ÖnlemeVarYok
11 satır daha

AirPods Pro orjinal olduğu nasıl anlaşılır?

Seri numarayı Apple'ın web sayfasına girerek kontrol edin. Bununla birlikte sahte AirPods üreticisinin çalıntı seri numaraları kullanması da muhtemel. Hatta şarj kutusu orijinal iken AirPods sahte olabilir. Bu yüzden seri numarayı öğrenmek için en güvenilir yer, iPhone'un Hakkında ekranı (Ayarlar > Genel Hakkında).

AirPods Pro mu AirPods 2 mi?

Kullanım Süreleri: AirPods Pro, bu konuda AirPods 2'den çok daha üstün. Spor ve Hareket Halindeyken Kullanım: AirPods Pro kulağa daha iyi oturduğundan ve kulak içine yerleştiğinden spor için daha elverişli. Fiyat-Performans: Her iki ürün de Türkiye şartlarında pahalı.

AirPods Pro kac mikrofonlu?

AirPods Pro özellikleri arasında çift mikrofonlu sistem de bulunuyor. Kulaklık, ses frekanslarını saniyede 200 kez yeniden düzenleyebiliyor. Kulaklığın alt kısmında bulunan kuvvet sensörü ise kullanılan H1 çiplere bağlı.

AirPods nesilleri nasıl anlaşılır?

Kaçıncı nesil AirPods'a sahip olduğunuzu öğrenmek için AirPods'unuzun model numarasını kullanabilirsiniz....Ayarlar'a bakın
  1. Ayarlar > Bluetooth'a gidin.*
  2. Listede AirPods'unuzu bulun (örneğin "John AirPods'u").
  3. AirPods'unuzun yanındaki Bilgi düğmesine dokunarak model numarasını görebilirsiniz.

AirPods mu Pro mu?

Kulaklıklarınızı spor salonuna götürecekseniz, daha pahalı olan AirPods Pro'yu tercih etmeniz daha yerinde olabilir. AirPods Pro, IPX4 yani ter ve suya karşı dayanıklılık sunuyor. AirPods'ta su geçirmezlik özelliği bulunmuyor. AirPods Pro, kulağınızda oturması anlamında daha çok kişiselleştirme sunuyor.

AirPods Pro kuvvet sensörü nerede?

Sol ve Sağ AirPods Pro kuvvet sensörlerini etkinleştirmek için Ayarlar / Bluetooth bölümünden bağlı olan AirPods'un yanındaki 'i' düğmesine dokunmak gerekiyor. Ardından burada aktif gürültü engellemeyi aktif edebilir, şeffaflık moduna geçebilir ya da her iki teknolojisi de pasif olarak tanımlayabilirsiniz.

Apple AirPods Pro hangi telefonlarla uyumlu?

Türkiye'de 1.899 TL'ye satılan AirPods Pro kablosuz kulaklık, gelen bilgilere göre ve yapılan denemelere göre Android telefonlarla da sorunsuz olarak kullanılabiliyor. Temelde standart Bluetooth bağlantısı kullanan kulaklık, esasen iPhone ve iPad'ler için hazırlanmış olmasına rağmen Android telefonları da dışlamıyor.

Kaç nesil AirPods var?

Apple, dün, popüler kablosuz kulaklığı AirPods'un ikinci neslini piyasaya sürdü. Biz bu yazımızda 1. nesil ve 2. nesil AirPods'u karşı karşıya getirdik ve değişen, geliştirilen ve aynı kalan neler var bunları göstermeye çalıştık.