Vodafone 3 ay fatura ödenmezse ne olur?

İçindekiler:

  1. Vodafone 3 ay fatura ödenmezse ne olur?
  2. Vodafone fatura nasil odenir?
  3. Vodafone telefon borcu ne kadar kaldı?
  4. Elektrik fatura son ödeme tarihinden kaç gün sonra kapanır?
  5. Vodafone Kurumsal fatura nasil ödenir?
  6. Vodafone dakika sorgulama hangi numara?
  7. 2021 telsiz kullanım ücreti aylık ne kadar?
  8. 2021 telsiz kullanım ücreti ne kadar?
  9. Elektrik Faturası zamanında ödenmezse ne olur?

Vodafone 3 ay fatura ödenmezse ne olur?

Vodafone Fatura Ödenmezse Hat Ne Zaman Kapanır Eğer borcunuzu 5 gün içerisinde ödemezseniz hattınız giden aramalara kapatılır ve size 3 gün daha ek süre verilir. 3 Gün içerisinde borç ödenmediğinde hattınız gelen aramalara kapatılır ve sizi arayanlar size ulaşamazlar.

Vodafone fatura nasil odenir?

Ödemelerinizi Vodafone Yanımda Uygulaması ya da Jetfatura kullanarak, web sitemizde belirtilen ödeme noktalarına, bankalar ya da anlaşmalı kuruluşların veznelerine, bankaların internet bankacılığı üzerinden, otomatik ödeme talimatı vererek, telefon bankacılığı ve ATM hizmetleri aracılığıyla yapabilirsiniz.

Vodafone telefon borcu ne kadar kaldı?

7001'i ücretsiz arayarak Vodafone Fatura Bilgi Servisi üzerinden fatura tutarınızı ve güncel harcama tutarınızı öğrenebilirsiniz. Cep telefonunuzdan 7001'i veya herhangi bir sabit veya GSM hattan (0542) 7001 000'ı arayın.

Elektrik fatura son ödeme tarihinden kaç gün sonra kapanır?

Elektrik faturası üzerinde yazan son ödeme tarihinde ödeme yapılmazsa tedarikçi şirketler tüketicilere ikinci bir bildirim yapar. Bildirimin yapıldığı tarihten sonraki 5 iş günü içinde ödeme yapılmamışsa tüketicilerin elektrik enerjisi kesilir.

Vodafone Kurumsal fatura nasil ödenir?

IVR kanalıyla faturanızı ödemek için: 7002'yi ücretsiz arayarak Vodafone Fatura Ödeme Servisi üzerinden faturanızı kredi kartınızla ödeyebilirsiniz.

Vodafone dakika sorgulama hangi numara?

Paketinizde dakika, SMS, MMS ve internet haklarınızın kalanını bir arada görmek istiyorsanız, OZET yazıp 7000'e ücretsiz SMS göndermeniz yeterli.

2021 telsiz kullanım ücreti aylık ne kadar?

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu tarafından yayınlanan 2021 Yılı Telekomünikasyon Hizmetleri Ücret Tarifesi uyarınca; Telsiz Kullanım Ücreti, 2021 yılı için 37,26 TL olarak belirlenmiştir ve 12 eşit takside bölünerek aylık olarak tahsil edilir.

2021 telsiz kullanım ücreti ne kadar?

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu tarafından yayınlanan 2021 Yılı Telekomünikasyon Hizmetleri Ücret Tarifesi uyarınca; 2020 yılında 34,15 TL olarak uygulanan Telsiz Kullanım Ücreti, 2021 yılı için 37,26 TL olarak belirlenmiştir.

Elektrik Faturası zamanında ödenmezse ne olur?

Faturanın cezalı duruma düşmemesi için fatura üzerinde belirtilen son güne kadar faturanın ödenmesi gerekiyor. Gecikmiş faturalar, tahsilât anlaşması olan tüm bankalar tarafından tahsil edilebiliyor. Faturanın belli bir süre içerisinde ödenmemesi halinde ise abonenin elektriği kesiliyor.