Turkcell taahhüt ne zaman bitiyor?

İçindekiler:

  1. Turkcell taahhüt ne zaman bitiyor?
  2. Taahhüt sorgulama nasıl yapılır?
  3. Turkcell faturalı tarifem ne zaman bitiyor?
  4. Turkcell taahhüt iptali nasıl yapılır?
  5. Turkcell taahhüt bozma bedeli ne kadar?
  6. Taahhüt ne zaman biter Türk Telekom?
  7. Turkcell cayma bedeli ödüyor mu?
  8. Turkcell cayma bedelinin ne kadarını ödüyor?
  9. En son ne zaman kontör yükledim Türk Telekom?
  10. Superonline taahhüt var mı?
  11. Cayma Bedeli ne zaman ödenmez?
  12. Faturalı hat nasıl iptal edilir turkcell?

Turkcell taahhüt ne zaman bitiyor?

En altta bulunan "İşlem Merkezi" seçeneğine tıklayın. Açılan sayfada sol tarafta bulunan menüden "Hat Özetim"e tıklayarak aboneliklerinizi görünteleyebilirsiniz. Mevcut aboneliklerinizi hemen öğrenmek için tıklayın. Dilerseniz DURUMUM yazarak 2222'ye ücretsiz SMS göndererek de öğrenebilirsiniz.

Taahhüt sorgulama nasıl yapılır?

Telefonun arama yerine *124# yazarak arama yaptıktan sonra gelen ekrana önce 9 rakamını yazıp gönder tuşuna basabilirsiniz. Ardından 3 ve daha sonra 2 tuşlarına basıp gönderdikten sonra taahhüt kalan süre ve cayma bedeli SMS olarak tarafınıza gelecektir.

Turkcell faturalı tarifem ne zaman bitiyor?

Açılan sayfada sol tarafta bulunan "Hat Özetim" bölümünden paketinizdeki kalan kullanımınızı görebilirsiniz. Ayrıca KALAN yazıp 2200'a SMS göndererek, telefonunuzdan *100#'yi tuşlayarak veya 05'yi arayarak kalan bilgilerinizi öğrenebilirsiniz. Kalan kullanımınızı hemen öğrenmek için tıklayın.

Turkcell taahhüt iptali nasıl yapılır?

Nasıl iptal ederim? İptal; Baskonuş Abonelik iptali yaptırmak için Turkcell Faturalı veya Faturasız hat kullanıyorsanız 532'yi arayabilir ya da Turkcell Mağazasına başvurabilirsiniz. Ayrıca BASKONUS ABONE IPTA L yazarak 2222'ye mesaj gönderebilirsiniz.

Turkcell taahhüt bozma bedeli ne kadar?

Turkcell Fatura Cayma Bedeli 2021 Yaklaşık 8 ay sonra hattınızı kapatmak istediğinizde her ay 30 TL olacak şekilde toplamda 240 TL gibi bir cayma bedeli ödemeniz gerekebiliyor.

Taahhüt ne zaman biter Türk Telekom?

Türk Telekom taahhüt sorgulaması yapmak için telefonunuzun arama kısmına *124# yazıp arama tuşuna basın. Ardından 3-TAAHHUT seçeneğini seçip 2-Taahhut seçeneğini tekrar seçin. Taahhüt gün sayınız, kalan taahhüt süreniz ve cayma bedeli SMS ile telefonunuza gelecektir.

Turkcell cayma bedeli ödüyor mu?

Superbox hariç bütün kampanyalarda cayma bedeli karşılıyoruz. Bunun yanında adresinizde Turkcell Fiber altyapınız yok ise ortak altyapı üzerinden Turkcell kalitesinde internet hizmeti alabilirsiniz.

Turkcell cayma bedelinin ne kadarını ödüyor?

Taahhüt süresi dolmadan abonelik iptal edilirse aktivasyon bedeli tüm vergiler dahil 96 TL cayma bedeli olarak yansıtılır.

En son ne zaman kontör yükledim Türk Telekom?

2. 9333 ile bakiye sorgulamak için: 9333'ü arayarak ya da TL yazıp 9333'e mesaj göndererek hattınızdaki bakiyeyi öğrenebilirsiniz.

Superonline taahhüt var mı?

​Kampanyadan yeni Turkcell Superonline aboneleri 24 ay taahhütle yararlanabilir. ... ​24 ay boyunca Turkcell Superonline hizmetinden indirimli fiyatlarla faydalanmanın yanı sıra sabit internet ile Turkcell paket ücreti tek faturada (Turkcell faturası) ödenecektir.

Cayma Bedeli ne zaman ödenmez?

Bu sözleşmelerde caymanız halinde herhangi bir ceza ödenmez. 1 yıldan kısa taahhüt süreli sözleşmeler: Tüketici sözleşmeden herhangi bir sebeple caymak isterse o tarihe kadar yararlandığı indirimler veya kalan aylardaki tarife borcundan hangisi daha az ise o tutarı cayma bedeli olarak öder.

Faturalı hat nasıl iptal edilir turkcell?

Menüde en altta bulunan "İşlem Merkezi" seçeneğinin üzerine gelin. Açılan ekranda "Ayarlarım" bölümüne tıklayın. Önünüze gelen sayfada sol menüden "Hat Ayarlarım" seçeneğine tıklayın. Hat Ayarlarım başlığı altında açılan sayfayı aşağı doğru kaydırdığınızda "Hat İptali" seçeneğini görebilirsiniz.