Mi Band 3 neler yapılabilir?

İçindekiler:

  1. Mi Band 3 neler yapılabilir?
  2. Xiaomi Mi Band 3 şarjı kaç gün gidiyor?
  3. Mi Band 3 kaç metre?
  4. Xiaomi Mi Band 3 nasıl şarj edilir?
  5. Mi Band 3 renkli ekran mı?
  6. Mi Band 5 şarjı kaç gün gidiyor?
  7. Akıllı saatlerle denize girilir mi?
  8. Xiaomi Mi Band 3 hangi telefonlarla uyumlu?
  9. Mi Band 6 şarjı kaç gün gidiyor?

Mi Band 3 neler yapılabilir?

Mi Band 3'ün mobil uygulaması sayesinde; telefonunuza gelen çağrıları görüntüleyebilir, mesajları okuyabilir, attığınız adımları öğrenebilir, yaktığınız kalorilerden haberdar olabilir, nabzınızı ölçebilir ve hava durumunu görüntüleyebilirsiniz.

Xiaomi Mi Band 3 şarjı kaç gün gidiyor?

Xiaomi Mi Band 3'ün 110 mili amper saatlik bir bataryası var ve genel olarak 15-20 gün gidiyor şarjı ve bu sırada saatte her zaman bluetooth açık tabi.

Mi Band 3 kaç metre?

Xiaomi Mi Band 3, 50 m'ye kadar suya dayanıklılık özelliğine sahip olduğu için cihazınızla birlikte yüzebilirsiniz.

Xiaomi Mi Band 3 nasıl şarj edilir?

Şarj yuvasının diğer ucunda bulunan USB girişini bilgisayarınıza bağlayın. (Mi Band'ın bilgisayar USB çıkışı ile şarj edilmesi zorunludur.) Band'ınız şarj olmaya başladığında üzerinde yeşil ışıklar yanıp sönmeye başlayacaktır. yaklaşık olarak 3-4 saat içerisinde üç adet yeşil ışık yanacaktır.

Mi Band 3 renkli ekran mı?

Band, kalp atış hızı sensörü, adım sayma, uyku izleme ve daha fazlasını içeren fitness ve aktivite takibi ile birlikte sunuluyor. Band ayrıca, 50m'ye kadar suya karşı dayanıklılık sunuyor. Ürünün yeni elastomer bandı; mavi, siyah ve kırmızı renklerde sunuluyor.

Mi Band 5 şarjı kaç gün gidiyor?

Xiaomi mi band 5 akıllı bileklik, 125 mAh bataryası ile yaklaşık 14 günlük bir pil ömrü sunmaktadır.

Akıllı saatlerle denize girilir mi?

Apple Watch Series 2 ve sonraki modelleri, havuzda veya denizde yüzme gibi sığ su aktivitelerinde kullanılabilir. Öte yandan, Apple Watch Series 2 ve sonraki modelleri, yüksek hızda suya maruz kalınabilen veya çok derine inilmesi gereken tüplü dalış, su kayağı ve benzeri aktivitelerde kullanılmamalıdır.

Xiaomi Mi Band 3 hangi telefonlarla uyumlu?

Cihazın içinde Bluetooth 4.2 teknolojisi yer alıyor. Bu sayede hem Android 4.4 hem de üstü telefonların yanı sıra iOS 9.0 ve daha yüksek işletim sistemleri ile uyumlu çalışabilioyor. Xiaomi aynı zamanda Mi Band 3'te biraz daha üst kalitede özellikler sunuyor.

Mi Band 6 şarjı kaç gün gidiyor?

Ayrıca bileklik yeni nesil ekranı ile birlikte 326 PPI ve 450 nit parlaklık değeri sunuyor. Ek olarak bilekliğin, 130'dan fazla arayüz ile birlikte kullanılabildiğini belirtelim. 125 mAh pil kapasitesine sahip yeni nesil akıllı bileklik, 14 güne kadar şarj süresi vaat ediyor.