Vodafone Altın kulüp ücretli mi?

İçindekiler:

  1. Vodafone Altın kulüp ücretli mi?
  2. Vodafone altın ikili pass nedir?
  3. Vodafone çeyrek altın paketi nasıl yapılır?
  4. A101 de Vodafone hat ne kadar?
  5. Pttcell kac lira?
  6. Vodafone tam paket kaç gün geçerli?
  7. Vodafone altın fırsat paketi nasıl iptal edilir?
  8. Vodafone nasıl tarife yapılır?
  9. A101 telefon hattı satıyor mu?
  10. Yeni bir telefon hattı ne kadar?
  11. Vodafone tarifeye nasıl geçilir?

Vodafone Altın kulüp ücretli mi?

Vodafone Altın Kulüp”, bütçe dostu çözümleriyle de ev kadınlarının tercihi olacak. ... Kullandıkları tarifeden bağımsız olarak “Vodafone Altın Kulüp”e ücretsiz üye olmak isteyen ev kadınlarının ALTIN KULUP yazıp 7000'a SMS göndermesi yeterli oluyor.

Vodafone altın ikili pass nedir?

Altın İkili Pass paketi satın alan abone 9TL karşılığında 1 hafta boyunca kullanabilecekleri Whatsapp, Facebook Messenger, Vodafone Message+, Vodafone Call+, Facebook,Instagram ve Twitter yönlerine geçerli olan kotadan düşmeyen internet sahibi olur.

Vodafone çeyrek altın paketi nasıl yapılır?

15 TL'ye her yöne 200 dakika içeren Çeyrek Altın Tarifesi'nde fiyat her ay aynı kalırken, dakikalarınız aydan aya artar, 6. ay itibariyle her yöne 400 dk'ya ulaşır, siz de kaldıkça kazanırsınız. Tarifeye geçiş için «CEYREK» yazıp 7000'e gönderebilirsiniz.

A101 de Vodafone hat ne kadar?

Vodafone Altın Kulüp'e özel Avantajlı Paketler Hem internete gireyim hem de doyasıya konuşayım diyenlere özel 1 ay geçerli A101'e özel Altın Kolay Paket Vodafone Faturasız'da sadece 18 TL! Üstelik 12.00-16.00 arası Vodafonelularla sınırsız konuşmak ücretsiz!

Pttcell kac lira?

Tarifenin aylık ücreti, numara taşıma, yeni hat tesisi ve Pttcell faturalı veya faturasız tarifeleri dışında Şirketimizce sunulmakta olan faturalı ve faturasız tarifelerden geçiş yapan müşteriler için 28 TL, Pttcell faturalı veya faturasız tarifelerden geçiş yapan müşteriler için ise 38 TL olacaktır.

Vodafone tam paket kaç gün geçerli?

Aboneler, Haftalik Tam Paket kapsamında 15 TL karşılığında yurt içi her yöne 100 dakika, yurt içi her yöne 100 SMS, yurt içi her yöne 1 GB sahibi olurlar. Paket kapsamında yüklenen içeriğin geçerlilik süresi 7 gündür. Kullanılmayan bakiyeler 7 günün sonunda silinir; paket tekrar etmez.

Vodafone altın fırsat paketi nasıl iptal edilir?

Faturalı ve faturasız hatlarda konuşma, internet ve SMS paketlerini Vodafone Yanımda Uygulaması'ndan, Online Self Servis'ten, 7000 Sesli Yanıt Servisi'ni ya da *7000#'i arayarak, Vodafone Müşteri Hizmetleri ve Vodafone Cep Merkezleri'nden iptal edebilirsiniz.

Vodafone nasıl tarife yapılır?

Ayrıca, 7000 Sesli Yanıt Self Servis'i arayarak ya da telefonunuzun mesaj bölümüne geçmek istediğiniz tarifenin kodunu yazarak 7000'e SMS gönderebilir, Vodafone Cep Merkezleri'ne başvurabilir ya da Vodafone Müşteri Hizmetleri'ni (Vodafone hattınızdan 542 ya da diğer operatör ve sabit hatlardan 00 00) ...

A101 telefon hattı satıyor mu?

Gelişmiş Özellikleri İle En Ucuz Akıllı Telefonlar A101'de En çok tercih edilen Samsung markalı cep telefonları daha sonra LG, Huawei, Honor, Xiaomi, iphone markalı akıllı telefonlar bu kategori altında sizlere sunuluyor. Bununla birlikte Alcatel, Nokia gibi telefonlar da sevenlerine sunuluyor.

Yeni bir telefon hattı ne kadar?

Faturalı hat alan bir insan herhangi bir kampanyaya göre fiyatını alır ve fiyat belki de kişiye özel olabilir. 2020 yılında hat fiyatları şu şekildedir: Turkcell: En az 100 TL | En fazla 150 TL. Vodafone: En az 95 TL | En fazla 120 TL. Türk Telekom: En az 95 TL | En fazla 100 TL.

Vodafone tarifeye nasıl geçilir?

Yanımda İnternet: Tarife değişikliğinizi Yanımda İnternet "Geçebileceğim Tarifeler" sayfası üzerinden de hızlı ve kolay bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Ayrıca 7000 Sesli Yanıt Self Servis'i arayarak ya da telefonunuzun mesaj bölümüne geçmek istediğiniz tarifenin kodunu yazarak 7048'e SMS gönderebilirsiniz.