İGDAŞ borcundan dolayı kapanan doğalgaz nasıl açılır?

İçindekiler:

  1. İGDAŞ borcundan dolayı kapanan doğalgaz nasıl açılır?
  2. İGDAŞ borç sorgulama nasıl yapılır?
  3. İGDAŞ ne yapar?
  4. İGDAŞ aboneliği nasıl iptal edilir?
  5. Doğalgaz faturası nasıl öğrenilir?
  6. Fatura borçlarımı nasıl öğrenebilirim?
  7. Igdaş fatura şikayet nasıl yapılır?
  8. Turkcell olan borcumu nasıl öğrenebilirim?

İGDAŞ borcundan dolayı kapanan doğalgaz nasıl açılır?

Gazı kendiniz açmanız durumunda usulsüz kullanım cezası ödersiniz. Abone tüm borcunu ödedikten sonra, dağıtım şirketini başvurduğunda iki iş günü içerisinde doğal gaz açılışı gerçekleştirilir. Borçtan dolayı yapılan gaz kesme işlemi için açma kapama ücretini de ödemeniz gerekir.

İGDAŞ borç sorgulama nasıl yapılır?

İGDAŞ borç sorgulama için öncelikle İGDAŞ resmi internet sitesi olan www.igdas.com.tr adresine giriş yapın. Daha sonra bu site içerisinde sağ üst kısımda "Online İşlemler" bölümüne tıklayın.

İGDAŞ ne yapar?

İstanbul Gaz ve Doğalgaz Dağıtım A.Ş, kısaca İGDAŞ, İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İETT ve bazı iştiraklerin katılımıyla 25 Aralık 1986 tarihinde, İstanbul'un doğalgaz alt yapısını, dağıtımını ve işletimini sağlamak amacı ile kurulmuş bir şirkettir.

İGDAŞ aboneliği nasıl iptal edilir?

- ilk olarak igdas.com.tr adresine giriş yapılır. - Bireysel - Abonelik işlemleri seçeneğine tıklanır. - IGDAŞ abonelik sözleşme fesih (iptal) sekmesine giriş yapılır. - Online fesih işlemlerine tıklanarak 'bağlantı sözleşmesine giriş yapılır.

Doğalgaz faturası nasıl öğrenilir?

İgdaş doğalgaz borcunuzu internetten www.igdas.com.tr internet adresi üzerinden öğrenebilirsiniz.

Fatura borçlarımı nasıl öğrenebilirim?

FATURA yazıp bir boşluk bırakıp müşteri numaranızı yazarak, 2220' ye gönderdiğinizde borç bilginiz sms olarak iletilecektir.

Igdaş fatura şikayet nasıl yapılır?

- DOĞAL GAZ ACİL için 187, - Öneri Talep ve Şikayetleriniz için ALO 153 (İstanbul dışından arayanlar + 0000) , www.igdas.istanbul ve İGDAŞ BEYAZ MASA'lardan bize ulaşabilirsiniz.

Turkcell olan borcumu nasıl öğrenebilirim?

Faturalı
  1. Son aya ait fatura tutarınızı, FATURA yazıp 2222'ye göndererek sorgulayabilirsiniz.
  2. Turkcell Şifreniz ile Online İşlemler'e girerek "Ödenmemiş Fatura" linkine tıklayarak faturalarınızın tutar ve son ödeme tarihlerine ilişkin bilgilere ulaşabilirsiniz.
Daha fazla öğe...