LAFF uygulaması kimin?

İçindekiler:

  1. LAFF uygulaması kimin?
  2. Türkiye'nin mesajlaşma uygulaması var mı?
  3. LAFF uygulaması nedir?
  4. Dedi Programı Türk mü?
  5. LAFF yerli mi?
  6. Yerli mesajlaşma uygulamaları nelerdir?
  7. Yerli mesajlaşma uygulaması hangisi?
  8. Wirofon ne demek?
  9. Dedi uygulamasi guvenilir mi?
  10. Dedi uygulaması paralı mı?
  11. Dedi ücretsiz mi?
  12. Dedi mesajlaşma kime ait?
  13. Whatsapp yerine en güvenilir uygulama hangisi?
  14. Wirofon ne işe yarıyor?
  15. Dedi uygulama nasıl silinir?
  16. WhatsApp yerine ne kullanabilirim yerli?

LAFF uygulaması kimin?

Türk Telekom'un anlık mesajlaşma uygulaması olan Laff Messenger, ücretsiz olarak, arkadaşlarınız ve ailenizle mesajlaşabilmenizi veya onları arayabilmenizi sağlayor. * ÜCRETSİZ ARAMA: Arkadaşlarınızı ve ailenizi, yurt dışında olsalar bile, ücretsiz arayın.

Türkiye'nin mesajlaşma uygulaması var mı?

Turkcell, Türk Telekom ve Vodafone yerli mesajlaşma ve sosyal medya uygulamaları için işbirliğine imza attı. Turkcell, Türk Telekom müşterileri ve Vodafone İletişim Pass kullanıcıları BiP ve Yaay'ı internet kotalarından harcama yapmadan kullanabilecek.

LAFF uygulaması nedir?

Laff Sosyal Mesajlaşma uygulaması, arkadaşlarınıza ve ailenize isterseniz birebir isterseniz oluşturacağınız gruplar ile ÜCRETSİZ şekilde mesaj ve fotoğraf gönderebileceğiniz bir uygulamadır.

Dedi Programı Türk mü?

Dedi güvenli ve ücretsiz bir haberleşme uygulamasıdır. Dedi ile arkadaşlarınızla, ailenizle, sevdiklerinizle mesajlaşabilir, sesli ve görüntülü arama gerçekleştirebilirsiniz. Dedi kimin, yerli mi? Dedi, Bilgi Teknolojileri ve İnternet Güvenliği Derneği (BTİDER) tarafından geliştirilmiş bir yerli uygulamadır.

LAFF yerli mi?

Türk Telekom'un Ar-Ge ve teknoloji şirketi Argela tarafından geliştirilen yerli ve milli mesajlaşma uygulaması LAFF'ın Beta sürümü, Android ve iOS platformları için kullanıma sunuldu. LAFF Beta, tüm mobil platformlar üzerinden operatör bağımsız olarak kullanılabilecek.

Yerli mesajlaşma uygulamaları nelerdir?

EN İYİ YERLİ YAPIM MESAJLAŞMA UYGULAMALARI
  • BİP. Tamamen Türk mühendisler tarafından geliştirilen Turkcell'in BİP Messenger uygulaması, tıpkı diğer iletişim uygulamaları gibi başkalarıyla sesli ve görüntülü görüşmeler yapmanıza olanak sağlıyor. ...
  • DEDİ ...
  • LAFF. ...
  • VIATORI. ...
  • TELEGRAM. ...
  • SIGNAL. ...
  • SKYPE. ...
  • FACEBOOK MESSENGER.
Daha fazla öğe...

Yerli mesajlaşma uygulaması hangisi?

ULAK.IM popüler mesajlaşma uygulaması Whatsapp gibi anlık mesajlaşma hizmeti veren yerli ve milli kurumsal yapıya uygun uçtan uca anlık güvenli bir haberleşme platformudur. ULAK.IM mesajları kayıt altına almadan ülke hatta kurum sınırları içerisinde saklayarak sesli ve görüntülü arama imkanı sunuyor.

Wirofon ne demek?

Wirofon, anlık mesajlaşma ve arama uygulamasıdır. Wirofon üzerinden diğer tüm Wirofon'u olan kullanıcılara ücretsiz mesajlaşma sesle ve görüntülü arama yapma hakkına sahip olunur.

Dedi uygulamasi guvenilir mi?

Dedi, Android ve iOS işletim sistemine sahip akıllı telefonlarınızda kullanılabileceğiniz güvenli ve ücretsiz bir haberleşme uygulamasıdır.

Dedi uygulaması paralı mı?

Dedi uygulaması, Türkiye merkezli olup Bilgi Teknolojileri ve İnternet Güvenliği Derneği (BTİDER) tarafından geliştirilen bir uygulamadır. Aynı zamanda tamamen ücretsizdir.

Dedi ücretsiz mi?

Dedi tamamen ücretsiz bir uygulamadır. ... Dedi, güvenli mesajlaşma konusunda endüstri standartlarını belirleyen Signal uygulaması üzerine geliştirilmiştir. Kaynakları açıktır, herkes tarafından incelenebilir.

Dedi mesajlaşma kime ait?

Dedi ile arkadaşlarınızla, ailenizle, sevdiklerinizle mesajlaşabilir, sesli ve görüntülü arama gerçekleştirebilirsiniz. DEDİ KİMİN, SAHİBİ KİM? Dedi uygulaması Türkiye merkezli bir uygulamadır. Dedi, Bilgi Teknolojileri ve İnternet Güvenliği Derneği (BTİDER) tarafından geliştirilmiş yerli bir uygulamadır.

Whatsapp yerine en güvenilir uygulama hangisi?

WhatsApp'a alternatif uygulamalar: Signal, Telegram, Turkcell BiP, Discord.

Wirofon ne işe yarıyor?

Wirofon, anlık mesajlaşma ve arama uygulamasıdır. Wirofon üzerinden diğer tüm Wirofon'u olan kullanıcılara ücretsiz mesajlaşma sesle ve görüntülü arama yapma hakkına sahip olunur.

Dedi uygulama nasıl silinir?

Uygulamayı ilk kez kurduğunuzda karşınıza çıkan ekrana telefon numaranızı girerek kaydolabilirsiniz. Dedi hesabımı nasıl silerim? Android için Ayarlar -> Gelişmiş -> Dedi iletileri ve aramaları'na tıklayın. Uygulamanızı cihazınızdan kaldırın.

WhatsApp yerine ne kullanabilirim yerli?

WhatsApp'a alternatif uygulamalar:
  • Viber,
  • ICQ,
  • Google Duo,
  • Signal,
  • Telegram,
  • Turkcell BiP,
  • Discord.