Düzleştirici de iyon özelliği ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Düzleştirici de iyon özelliği ne işe yarar?
  2. Titanyum plaka saca zarar verir mi?
  3. İyon ozelligi ne demek?
  4. İyon özelliği ne işe yarar?
  5. Turmalin Düzleştirici nedir?

Düzleştirici de iyon özelliği ne işe yarar?

Philips Saç Şekillendiricinizde veya Düzleştiricinizde ION fonksiyonu açıldığında, ortamdaki pozitif iyonları nötrleştiren negatif iyonlar üretilir. Bu nötrleştirme işlemi, saç telinin dış katmanlarını mühürler ve elektriklenmeyle statiği azaltmaya yardımcı olur.

Titanyum plaka saca zarar verir mi?

Titanyum: En hızlı ısınan plaka titanyumdur, ısıyı hızlı iletir. Eğer amacına uygun kullanılırsa saça gelen zarar minimuma iner. Fakat çok uzun süre saç ile teması halinde saç zarar görebilir. Özellikle kalın telli ve kıvırcık saçlar için uygundur.

İyon ozelligi ne demek?

İyon özelliği basit bir anlatım ile, saç kurutma makinesinin ağız kısmından çıkan havada oluşan statik elektriği nötrleştiriyor. Yani saç kurutma makinesinin üflediği havada oluşan statik elektriği sıfırlıyor. Saça üflenen havada elektrik yükü olmaması, saçlar için çok iyidir.

İyon özelliği ne işe yarar?

İyon elektron almış veya vermiş ve nötr olmayan atom gruplarına verilen isimdir. Atomlar genellikle kararsız yapılarından kurtulabilmek için elektron verme veya eksik olan elektronları alma işlemlerini gerçekleştirirler.

Turmalin Düzleştirici nedir?

Turmalin, demir plakaları kaplamaya yarayan kristalize bir mineral türüdür. Saçları daha parlak, daha düz şekillendirir. Diğer düzleştiricilere göre daha az elektriklenme yaratır. Daha çok ince telli ve hafif dalgalı saçlar için alternatif olan düzleştirici çeşididir.