Okul müdür yardımcıları haftada kaç saat ek ders alır?

İçindekiler:

  1. Okul müdür yardımcıları haftada kaç saat ek ders alır?
  2. Ek ders ücreti kaç lira?
  3. Vekil müdür yardımcısı kaç saat ek ders alır?
  4. 20 saat derse giren öğretmen kaç saat ek ders alır?
  5. Okul müdür ne kadar maaş alır?

Okul müdür yardımcıları haftada kaç saat ek ders alır?

Ancak Kararın 6' ncı maddesinde belirtilen aylık karşılığı ders görevini tamamlayan; Müdür, müdür başyardımcısı ve müdür yardımcılarına haftada 6 saate kadar fiilen koordinatörlük görevini yapmaları kaydıyla ek ders görevi verilebilir.

Ek ders ücreti kaç lira?

Öğretmen ek ders ücret zammı enflasyon rakamlarına göre belirleniyor. Bu değerlendirmenin ardından, 2021-2022 sözleşmeli öğretmen ek ders ücreti 18,21 TL olarak belirlendi. Devlet okullarında çalışan ücretli ve kadrolu öğretmenlerin ek ders ücreti ise 21,46 TL oldu.

Vekil müdür yardımcısı kaç saat ek ders alır?

Görevlendirme onayında 16. Madde yazarsa hangi kurum veya kadroya görevlendirilirseniz görevlendirilin 18 saat ek ders alırsınız.

20 saat derse giren öğretmen kaç saat ek ders alır?

22 saat derse giren bir branş öğretmeni 9 saat ek ders ücreti alır. 21 saat derse giren bir branş öğretmeni 8 saat ek ders ücreti alır. 20 saat derse giren bir branş öğretmeni 7 saat ek ders ücreti alır. 19 saat derse giren bir branş öğretmeni 5 saat ek ders ücreti alır.

Okul müdür ne kadar maaş alır?

Okul müdürleri göreve ilk başladıkları anda lira maaş alırlar. Bu maaş ile göreve başlayan okul müdürleri deneyim ve tecrübe kazandıkça ortalama lira maaş alırlar. Görevlerinde hızla ilerleyen okul müdürleri ilerleyen zamanlarda lira maaş alma imkanına sahip olurlar.