Okan Üniversitesi kaç para?

İçindekiler:

  1. Okan Üniversitesi kaç para?
  2. Okan Üniversitesi ücretleri nasıl ödenir?
  3. Okan üniversitesi özel üniversite mi?
  4. Okan Üniversitesi Hukuk Fakültesinde hazırlık var mı?
  5. Okan Üniversitesi hangi bankalarla anlaşmalı?
  6. Okan hastanesinde SGK geçiyor mu?
  7. Okan Üniversitesi paralı mı?
  8. Okan hukuk kaç yıl?
  9. Okan Üniversitesi hazırlık var mı?
  10. Okan Üniversitesi Hastanesi kime ait?

Okan Üniversitesi kaç para?

20 eğitim-öğretim yılında bir yıllık öğrenim ücreti; Tıp Fakültesi için 119.000 TL, Diş Hekimliği Fakültesi için 113.000 TL, İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesinin Mütercim-Tercümanlık programları, İşletme ve Yönetim Bilimleri Fakültesi, Uygulamalı Bilimler Fakültesi'nin Pilotaj hariç tüm programları, Sağlık ...

Okan Üniversitesi ücretleri nasıl ödenir?

Okul ücretini nasıl ödeyebilirim? Eğitim ücreti, peşin, kredi kartı ile veya Üniversitenin belirleyeceği banka ile kredi sözleşmesi yapmak ve kredili mevduat hesabı açtırmak koşuluyla Üniversitenin belirleyeceği ödeme planlarına göre taksitli olarak ödenebilir. Taksitli ödemelerde en az % peşinat alınır.

Okan üniversitesi özel üniversite mi?

İstanbul Okan Üniversitesi, İstanbul'un Tuzla Akfırat'ta bulunan bir vakıf üniversitesidir. 1999 yılında kurulmuştur ve 2003-2004 akademik yılında eğitim-öğretime başlamıştır .

Okan Üniversitesi Hukuk Fakültesinde hazırlık var mı?

Lisans eğitimi 0 Türkçe olan Okan Üniversitesi Hukuk Fakültesi için İngilizce hazırlık sınıfı mecburiyeti bulunmuyor. Öğrenciler, istedikleri taktirde hazırlık sınıfı okuyabiliyor. Bir yıllık İngilizce dil eğitimi İstanbul Tuzla'da bulunan yerleşkede veya Miami'deki Okan International yerleşkesinde alınabiliyor.

Okan Üniversitesi hangi bankalarla anlaşmalı?

Bankalar
  • AKBANK T.A.Ş MENSUPLARI TEKAÜT SANDIĞI VAKFI.
  • FORTİS BANK A.Ş MENSUPLARI EMEKLİ SANDIĞI VAKFI (ÇALIŞAN VE EMEKLİ)
  • HALK BANKASI VE EMEKLİ SANDIĞI VAKFI.
  • T.C ZİRAAT BANKASI-HALK BANKASI MENSUPLARI EMS VAKFI.
  • TÜRKİYE GARANTİ BANKASI A.Ş EMEKLİ VE YARDIM SANDIĞI VAKFI.
  • TÜRKİYE İŞ BANKASI.
  • TÜRKİYE VAKIFLAR BANKASI T.A.O.

Okan hastanesinde SGK geçiyor mu?

Üyelerimizin SGK ile anlaşmalı özel sağlık kuruluşlarından daha etkin ve ekonomik koşullarda yararlanmasını temin amacı ile İstanbul Okan Üniversitesi Hastaneleri ile yapmış olduğumuz protokol kapsamında, aktif ve emekli üyelerimiz ile üyelerimizin 1. derece yakınları indirimli olarak yararlanabileceklerdir.

Okan Üniversitesi paralı mı?

İstanbul Okan Üniversitesinde eğitim ücrete tabidir. 20 eğitim-öğretim yılında bir yıllık eğitim ücreti; Tıp Fakültesi programları için 119.000 TL, ... Uygulamalı Bilimler Fakültesi Pilotaj programı öğrenim ücreti lisans eğitimi için 77.290 TL ve uçuş eğitimi için yıllık ücret 14.250 Avro 'dur.

Okan hukuk kaç yıl?

Hukuk Fakültesi, İstanbul Okan Üniversitesi ana yerleşkesi olan Tuzla Kampüsü'nde bulunmaktadır. Hukuk Fakültesi 4 yıllık bu eğitim maratonunda; insanların birbirleri, devletler ve devletlerin birbirleri ile olan ilişkileri ile ilgilenen bir bilim dalıdır.

Okan Üniversitesi hazırlık var mı?

Çağımızda bir iletişim aracı olan dilin daha da önem kazanması nedeniyle, İstanbul Okan Üniversitesinin tüm fakültelerinde İngilizce hazırlık okutulur. Ayrıca Üniversitemizde Çeviribilim Bölümü Rusça, Çince ve Arapça Mütercim-Tercümanlık Programlarında bu dillerde hazırlık programları da yürütülmektedir.

Okan Üniversitesi Hastanesi kime ait?

Okan Holding 25 milyon dolar yatırımla Tuzla'ya tam teşekküllü diş hastanesi açtı. Okan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Okan, "Türkiye'nin en büyük diş hastanesini açtık. Özellikle yurtdışından hasta getirmek için çalışma yapacağız" dedi.