Istikbal oturma grubu fiyatları ne kadar?

İçindekiler:

  1. Istikbal oturma grubu fiyatları ne kadar?
  2. Istikbal düğün paketi kaç TL?
  3. Istikbal KDV indirimi ne zamana kadar?
  4. Istikbal'de düğün paketi var mı?
  5. Yataş kampanya ne zaman bitiyor?
  6. Istikbal mobilya kaç taksit?
  7. Istikbal hangi karta taksit yapıyor?

Istikbal oturma grubu fiyatları ne kadar?

İstikbal Orleon Deluxe oturma grubu fiyatı 5.688 liradır. İstikbal lucas koltuk takımı renklerine baktığımızda aynı renk tonuna sahip ürünlerin göz yormaması dikkat çekmektedir. İstikbal Lucas koltuk takımı fiyatı 5.688 liradır. Modern gümüş mavi rengindeki İstikbal krea koltuk takımı fiyatları 5.290 liradır.

Istikbal düğün paketi kaç TL?

İstikbal'de üçlü düğün paketi 7.257 TL yerine 600 TL indirimle 6.657 TL. Üstelik Maximum Kart'a özel peşin fiyatına 9 taksit!

Istikbal KDV indirimi ne zamana kadar?

1 Haziran - 31 Ağustos 2021 tarihleri arasında geçerli olacak "KDV İndirimi" kampanyasında @'a varan indirimlere ek olarak 15.900TL ve üzeri alışveriş yapan herkese KDV oranında indirim uygulayacaktır. Üstelik Mavi Noktalı Fırsat ürünlerinde de `' varan indirimlerle evinizi yepyeni İstikballerle yenileyin.

Istikbal'de düğün paketi var mı?

İstikbal'de düğün paketleri ve avantajları anlamında yalnızca paket halinde ürünler bulunmamaktadır. Tekli mobilyalar, yatak odası, yemek odası ya da oturma gibi tek ürünler de düğün yapacak bireyler için avantajlı olarak bireylere sunulmaktadır.

Yataş kampanya ne zaman bitiyor?

Yatak, baza ve başlıklarda %40'a varan + %10 KDV indirimi ile birlikte her 3.990 TL alışverişte 350 TL hediye çeki kampanyası 1 Mayıs - 30 Haziran 2019 tarihleri arasında geçerlidir.

Istikbal mobilya kaç taksit?

Maximum'a özel Peşin Fiyatına 12 aya varan taksit! İstikbal mağazalarında 1 Ocak - tarihleri arasında yapacağınız alışverişlerde “Maximum'a özel 2-8 taksitli işlemlere ilave tercihe göre +4 taksit" imkanından faydalanabilirsiniz.

Istikbal hangi karta taksit yapıyor?

Kampanyadan taksit özelliği olan Bankkart ve Bankkart Başak kart sahibi müşterilerimiz faydalanabilecektir. Bireysel kredi kartlarına en fazla 12 taksit yapılabilmektedir.