Garanti para transferi nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. Garanti para transferi nasıl yapılır?
  2. Garanti Bankası Havale kaça kadar?
  3. Havale de para kesiliyor mu?
  4. Garanti Bankası havale ne zaman geçer?
  5. Garanti Bankasından Ziraat Bankasına havale ne zaman düşer?
  6. Havale işlemi ücretli mi?

Garanti para transferi nasıl yapılır?

Garanti BBVA Mobil'den İşlemler menüsüne girin. Para Transferleri altında yer alan Kolay Adrese Transfer seçeneğine dokunun. Para göndermek istediğiniz kişinin cep telefonu, kimlik numarası gibi bilgilerinden hangisi Kolay Adres olarak tanımlıysa seçin. Kolay Adres ve tutar bilgilerini girerek işleminizi onaylayın.

Garanti Bankası Havale kaça kadar?

İşlem Saatleri
Ürün Adıİşlem Saati
EFT08:00-17:15
Geç EFT16:00 – 17:15 Geç EFT limiti 100,000 TL'dir.
Havale24 Saat
Kredi Kartı İşlemleri24 Saat
12 satır daha

Havale de para kesiliyor mu?

Havale yapılması istenen ücret 250 TL ve üzeri ise ödenmesi gereken işlem tutarı 30 TL'dir. İnternet bankacılığı kullanarak işlem yaptınız zaman miktara bakılmaz. Yapılan işlem başına 2 TL ödeme kesilir. Mobil bankacılık ile yapılan havale işlemlerinde 1,75 TL kesinti yapılır.

Garanti Bankası havale ne zaman geçer?

EFT, havale ve virman işlemleri azami 1 gün içinde, (Hafta içi 16:00 sonrası, hafta sonu veya resmi tatil günlerinde verilen EFT talimatları ise işlemi izleyen ilk iş gününde gerçekleştirilecektir.)

Garanti Bankasından Ziraat Bankasına havale ne zaman düşer?

Garanti bankası EFT saatleri 09:00 – 17:15 saatleri arasındadır. Bu saatler dışında yapacağınız para transferleri bir sonraki iş gününe sarkacaktır. Eğer yarı tatil ilan edilen bir günde EFT yapmak istiyorsanız 09:00 – 11:45 saatleri arasında bu işlemi gerçekleştirmiş olmanız gerektiği bildirilmiştir. Dikkat!

Havale işlemi ücretli mi?

ATM üzerinden havale yapmak istediğimizde ise herhangi bir ücret ödemezsiniz. İnternet bankacılığı üzerinden yapılan tüm havale işlemleri ücretsizdir. Ayrıca telefon bankacılığı, İş Bankası mobil uygulaması ya da çağrı merkezi üzerinden yapılan işlemlerde de ücret talep edilmez.