Vodafone kaç ayda cihaz veriyor?

İçindekiler:

  1. Vodafone kaç ayda cihaz veriyor?
  2. Vodafone'a yeni geçenler telefon alabilir mi?
  3. Vodafone kaç puanla hangi telefon alınır?
  4. Faturalı hat üzerine kaç ay sonra telefon alınır?
  5. Vodafone kaç puanım var nasıl öğrenebilirim?
  6. Turkcellden kaç tane cihaz alabilirim?
  7. Vodafone kaç dakika kaldığını nasıl öğrenebilirim?
  8. Vodafone kaç kredim var?

Vodafone kaç ayda cihaz veriyor?

Vodafone Yanımda uygulama menüsünde yer alan "Online Mağaza" veya https://www.vodafone.com.tr/telefonlar/ sayfasından satışa sunulan cihazları görebilirsiniz. 3.500 TL üzeri cihazlar tarifeye ek 3 ay; 3500 TL altı cihazlar tarifeye ek 6 veya 12 ay taksitle ödenen kampanyalarla sunulur.

Vodafone'a yeni geçenler telefon alabilir mi?

Faturalı bireysel veya şahıs esnaf Vodafone abonesi olmanız gerekmektedir. Katılmak istediğiniz cihaz kampanyasına uygun Müşteri Limit Puanına sahip olmanız gerekmektedir. ... Adınıza kayıtlı GSM numaraları üzerinden limit puanınızın yeterli olması durumda en fazla 3 akıllı telefon kampanyasına katılabilirsiniz.

Vodafone kaç puanla hangi telefon alınır?

Cihaz sahibi olmak için yeterli bir puanınız bulunuyor ise en yakın Vodafone bayisine giderek cihaz satın alabilirsiniz. Birikmiş puanınız 1000 puan ise 1000 TL'lik cihaz, 6000 puan ise 6000TL ve üzeri bir cihaz almaya hak kazanmış olursunuz.

Faturalı hat üzerine kaç ay sonra telefon alınır?

En az 8 ay faturalı hat kullanıyor olmak: Bu şart GSM firmalarına göre değişiyor olsa da minimum 8 ay faturalı hat kullanıyor olmanız gerekiyor. Bazı firmalar minimum 12 ay istiyorlar.

Vodafone kaç puanım var nasıl öğrenebilirim?

Cep merkezinde Vodafone puanını öğrenmek için: Cep merkezine giderek sizinle ilgilenen temsilciye puanınızı öğrenmek istediğiniz yönündeki talebinizi iletin. Cep merkezinde şahsınıza ait puan bilgisi çıkartılır. Puanınıza gören satın almanız mümkün olan telefonların bilgisi tarafınızla paylaşılır.

Turkcellden kaç tane cihaz alabilirim?

Kaç telefon için başvuru yapabilirim? Bir kişi en fazla 3 telefon için başvurabilir.

Vodafone kaç dakika kaldığını nasıl öğrenebilirim?

Paketinizde dakika, SMS, MMS ve internet haklarınızın kalanını bir arada görmek istiyorsanız, OZET yazıp 7000'e ücretsiz SMS göndermeniz yeterli.

Vodafone kaç kredim var?

Vodafone hat sahipleri banka kredi puanını sorgulamak için yapmaları gereken tek şey aşağıdaki resimde de yer aldığı gibi SMS bölümlerine girmeleri T.C. kimlik numarasını yazması arada bir boşluk bırakıp sadece doğum yılını girmeleri ve bu mesajı 1112 ye göndermeleridir.