2021 Haziran ayında yasaklar kalkacak mı?

İçindekiler:

  1. 2021 Haziran ayında yasaklar kalkacak mı?
  2. Yasaklar ne zaman bitiyor son dakika 2021?
  3. Sokağa çıkma yasağı ne zamandan itibaren geçerli?
  4. Yasaklar saat kaç arasında?
  5. Sokağa çıkma yasağı herkese kalkıyor mu?

2021 Haziran ayında yasaklar kalkacak mı?

Yapılan açıklamalara göre aralarında şehirler arası seyahat, şehirler içi toplu taşıma ve sokağa çıkma kısıtlamaları olmak üzere yasaklar 1 Temmuz'da başlamak üzere kalkacak. ... YAYINLANMA: 08:29 - 22 Haziran 2021. Temmuz ayından itibaren kademeli adımları atılmaya başlayacak.

Yasaklar ne zaman bitiyor son dakika 2021?

1 Temmuz 2021 Perşembe günü saat 05.00'ten itibaren ise hafta içi hafta sonu ayrımı olmaksızın sokağa çıkma ile buna bağlı olarak uygulanan şehirler arası seyahat kısıtlamaları sona erecek ve belirtilen tarihten itibaren sokağa çıkma ve şehirler arası seyahat kısıtlaması uygulanmayacaktır.

Sokağa çıkma yasağı ne zamandan itibaren geçerli?

Sokağa çıkma yasağı hafta içi günleri saat 22:00'den itibaren, pazar günleri ise tam gün uygulanıyordu. Kabine toplantısı sonrasında açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan hafta sonu da dahil olmak yasakların kaldırıldığını ancak 1 Temmuz'dan itibaren uygulanmaya başlanacağını duyurdu.

Yasaklar saat kaç arasında?

Kademeli normalleşme döneminin ikinci etabında; Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe, Cuma ve Cumartesi günleri 22.00-05.00 saatleri arasında; Pazar günleri ise Cumartesi günü saat 22.00'den başlayıp Pazar gününün tamamını kapsayacak ve Pazartesi günü saat 05.00'de tamamlanacak şekilde sokağa çıkma kısıtlaması ...

Sokağa çıkma yasağı herkese kalkıyor mu?

SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI KALKTI MI? Cumhurbaşkanlığı Kabinesi toplantısında önümüzdeki dönemde hayata geçirilecek hususları değerlendirdiklerini belirten Başkan Erdoğan, "Tamamı da 1 Temmuz itibariyle başlamak üzere sokağa çıkma kısıtlamalarını tümüyle kaldırıyoruz.