Bepanthol kaşıntı giderici krem ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Bepanthol kaşıntı giderici krem ne işe yarar?
  2. Bepanthol Sensiderm kimler kullanabilir?
  3. Sırt kaşıntıları neden olur?
  4. Bepanthol SensiDaily kimler kullanabilir?
  5. Bepanthol vücut kremi neye iyi gelir?

Bepanthol kaşıntı giderici krem ne işe yarar?

Bepanthol Sensiderm Kaşıntı Giderici Krem ciltte kuruluk, atopik dermatit, ekzema ve alerjik reaksiyonlar kaynaklı oluşabilecek kaşıntı ve kızarıklığı giderir, cildi rahatlatır. Bepanthol Sensiderm Kaşıntı Giderici Krem cilt bariyerini lameller lipid teknolojisiyle güçlendirir.

Bepanthol Sensiderm kimler kullanabilir?

- ​Bepanthol Sensiderm 20gr bakım kremi bebek, çocuk ve yetişkinler için kullanıma uygun olarak formüle edilmiştir. - Geliştirilmiş içeriği cilt bariyerini güçlendirmeye yardımcı olur. - Kuruluğa bağlı, tahriş ve kızarıklıkların giderilmesini destekler.

Sırt kaşıntıları neden olur?

SIRT KAŞINTISI NEDEN OLUR? Nedeni tam olarak bilinmemekle birlikte kan dolaşımının zayıflaması, doku gerilmesi, iç salgı sistemlerindeki bozukluklar gibi nedenlerle ortaya çıktığı düşünülen yaşlılık kaşıntısı sırt kaşıntısına da neden olabilir. Sırtta oluşan deri döküntüleri sırt kaşıntısına yol açabilir.

Bepanthol SensiDaily kimler kullanabilir?

Prebiyotikli formülü ile tekrarlayan yoğun kuruluğun ve kaşıntının önüne geçer. Provitamin B5 içerir ve günlük kullanıma uygundur. Cildin doğal koruyucu bariyerini destekler. Bebeklerde ve çocuklarda kullanıma uygundur.

Bepanthol vücut kremi neye iyi gelir?

Cildi nemli tutar. Ciltteki nem oranını dengeler. Özellikle pul pul dökülen, kuru ve çatlak problemiyle sık karşılaşılan bir cilde sahip olan kişilerin düzenli olarak kullanması tavsiye edilir. Düzenli olarak kullanılan Bepanthol krem, cilde kaybettiği nemi tekrar kazandırarak bu gibi problemlerin önüne geçer.