Türk Telekomda engelli indirimi var mı?

İçindekiler:

  1. Türk Telekomda engelli indirimi var mı?
  2. Telefon engelli indirimi var mı?
  3. Türk Telekom engelli indirimi yüzde kaç?
  4. Vodafone'da engellilere yüzde kaç indirim var?
  5. Turkcell faturalı hatta engelli indirimi var mı?
  6. Turkcell Sosyal pakette neler var?

Türk Telekomda engelli indirimi var mı?

Türk Telekom, @ ve üzerinde özür durumunu belgeleyen engelli kullanıcılar için internet hizmetini, internet servis sağlayıcılara toptan olarak % indirimli olarak sunuyor.

Telefon engelli indirimi var mı?

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) tarafından yapılan düzenlemeyle engelliler, harp ve vazife şehitlerinin dul ve yetimleriyle gazilerin, 'dan itibaren elektronik haberleşme hizmetlerinden yüzde 25 ek indirimle faydalanabileceğini bildirdi.

Türk Telekom engelli indirimi yüzde kaç?

Türk Telekom'dan engelli, gazi ve şehit yakınlarına özel bireysel faturalı mobil tekliflerde %25 indirim! %25 indirim kampanyası engelliler, harp ve vazife şehitlerinin eş ve çocukları ile gazileri kapsamaktadır.

Vodafone'da engellilere yüzde kaç indirim var?

Vodafone, bu kampanya için kredi kartına gerek olmadan, tarifeye ek 12 ayda ödeme imkânı sunuyor. Vodafone ayrıca, engellilere, harp ve vazife şehitlerinin dul ve yetimlerine ve gazilere özel olarak sunduğu Sosyal Destek Kampanyası ile belli tarifelerde %45 indirim sağlıyor.

Turkcell faturalı hatta engelli indirimi var mı?

Turkcell Sosyal Destek Kampanyası Şehit eş ve çocukları, Engelliler ve Gazilerimize özel faturalı tekliflerimizde 25% indirim ve faturasız tekliflerimizde 25% oranında dakika, sms ve internet içerik arttırımı sunuyoruz. 31 Aralık 2024 tarihine kadar geçerli.

Turkcell Sosyal pakette neler var?

Sosyal Paket 6GB
  • Katılmak için SOSYAL 6GB yaz 2200'a gönder.
  • Facebook ve Twitter uygulamalarında geçerli 6 GB Paket fiyatı 10,90 TL'dir.
  • Fiyatlara KDV ve ÖİV dahildir.
  • Facebook Messenger, mesajlaşma kullanımları, fotoğraf ve video gönderimleri pakete dahildir, görüntülü görüşme kullanımları pakete dahil değildir.
Daha fazla öğe...