Isı yalıtımlı boya nedir?

İçindekiler:

  1. Isı yalıtımlı boya nedir?
  2. Isonem Thermal Paint nasıl kullanılır?
  3. Küf için hangi boya?
  4. Leke tutmaz boya ısı yalıtımı sağlar mı?
  5. Isonem boyası nasıl kullanılır?
  6. Isonem ısı yalıtım boyası nasıl uygulanır?
  7. Isonem boya nerede kullanılır?
  8. Küf tutmayan boya var mı?
  9. Küflü duvara boya nasıl yapılır?
  10. Iç cephede leke tutmaz boya kullanmak ısı yalıtımı sağlar mı?
  11. Isonem hobi boyası nerelerde kullanılır?
  12. Isonem dış cephe nasıl uygulanır?
  13. Isonem Thermal Paint su katılır mı?
  14. Isonem kaç metrekare yer yapar?

Isı yalıtımlı boya nedir?

İç - Dış Cephe Isı Yalıtım Boyası ISONEM THERMAL PAINT yüksek içerik, düşük ısı iletkenlik değerine sahip, NASA tarafından Uzay shuttle programı dahilinde seramik mikro kürecikleri içeren, elastomerik esaslı, iç ve dış cephede ısı ve su sayfalarımı özel bir kaplamadır.

Isonem Thermal Paint nasıl kullanılır?

Uygulama metodu: ISONEM THERMAL PAINT kullanmadan önce iyice karıştırılmalıdır. Dış cephe uygulamalarında ürün inceltilmeden rulo veya fırça ile tercihe göre 2 -3 kat uygulama yapılabilir. İç cephe uygulamalarında renk ve kapatıcılığa göre 1 ya da 2 kat olarak uygulanmalıdır.

Küf için hangi boya?

Antiküf boya,küf ve mantar gibi mikroorganizmaların üremesini ve tutunmasını engelleyen özellikte bir boya türüdür.

Leke tutmaz boya ısı yalıtımı sağlar mı?

Boya şeklinde ısı yalıtımı Evet, mümkün. Burada dikkat etmen gereken, boya ile ısı yalıtımı, ısı mantolama malzemelerinin performansını karıştırmamaktır. Bunun anlamı, boya ile ısı yalıtımını, ısı iletkenlik özelliği belli bir kalınlıkta olan malzemelerin performansı ile ölçmemek.

Isonem boyası nasıl kullanılır?

Uygulama metodu: Orijinal ambalajındaki ISONEM MS 82 kapağı açılarak 3 dakika iyice karıştırılmalıdır. Karıştırma işlemi bittikten sonra mevcut yüzeye ürün inceltilmeden fırça, uygun bir püskürtücü ya da özellikle sentetik epoksi rulo ile uygulama yapılması tavsiye edilir.

Isonem ısı yalıtım boyası nasıl uygulanır?

Uygulama yapılmadan önce yüzeye isonem UNIVERSAL ASTAR izolasyon ve boya astarı 1/7 oranında su ile seyreltilerek (1 kısım UNIVERSAL ASTAR : 7 kısım su) tek kat halinde 2 gr/m2 sarfiyatla uygulanmalıdır. Daha sonra astar 4 saat kurumaya bırakılır. isonem THERMAL PAINT kullanmadan önce iyice karıştırılmalıdır.

Isonem boya nerede kullanılır?

İç ve dış duvarlarda, binalarının subasmanlarında, bodrumlarda, garaj ya da kilerlerde, kuzeye bakan iç duvarlarda ve bir çok nem ve rutubet görülen mahal alanlarında kullanılır.

Küf tutmayan boya var mı?

Antiküf boya,küf ve mantar gibi mikroorganizmaların üremesini ve tutunmasını engelleyen özellikte bir boya türüdür. Antibakteriyel boya ise boya yüzeyinde bakteri oluşumlarını engeller.

Küflü duvara boya nasıl yapılır?

Küflü duvara nasıl boya yapılır?
  1. Küflü duvarı temizlemelisin. Küflü duvara boya yapmadan önce küf oluşumunun meydana geldiği duvarı küften arındırarak tamamen temizlemelisin. ...
  2. Zımpara ile eski boyadan kurtulmalısın. ...
  3. Küflü duvara boya uygulamadan önce duvara astar sürmelisin. ...
  4. Küflü duvara boya uygulamalısın.
BE

Iç cephede leke tutmaz boya kullanmak ısı yalıtımı sağlar mı?

Boya şeklinde ısı yalıtımı Evet, mümkün. Burada dikkat etmen gereken, boya ile ısı yalıtımı, ısı mantolama malzemelerinin performansını karıştırmamaktır. Bunun anlamı, boya ile ısı yalıtımını, ısı iletkenlik özelliği belli bir kalınlıkta olan malzemelerin performansı ile ölçmemek.

Isonem hobi boyası nerelerde kullanılır?

Her türlü ahşap yüzeye mükemmel yapışmasının yanı sıra, mobilya, seramik, porselen, kumaş, deri, duvar, taş, kâğıt, karton gibi yüzeylerde yüksek kapatıcılık ve dekoratif bir görünüm sağlar. İç ve dış tüm mekânlarda kullanıma uygundur.

Isonem dış cephe nasıl uygulanır?

Dış cephe uygulamalarında ürün inceltilmeden rulo veya fırça ile 3 tam kat uygulama yapılmalıdır. İç cephe uygulamalarında renk ve kapatıcılığa göre 1 yada 2 kat olarak uygulanmalıdır. Desen istenmeyen iç cephe uygulamalarında epoksi rulo ile uygulama yapmanızı tavsiye edilir.

Isonem Thermal Paint su katılır mı?

Isonem Thermal Paint uygulanmı film yüzeyden içeriye asla su geçemezken binanın içindeki nem buharla arak yapıdan uzakla ır. Radyan ısıyı geçirmez, %40 a varan enerji tasarrufu sağlar.

Isonem kaç metrekare yer yapar?

1 teneke 36 m2'uygulanır. Gri-yeşil ve şeffaf olarak 2 renk mevcuttur.