Farmasi genital bölge temizleme jeli ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Farmasi genital bölge temizleme jeli ne işe yarar?
  2. Dr C Tuna intim yıkama jeli ne işe yarar?
  3. Genital bölge temizleme jeli nasıl kullanılır?
  4. Dış genital bölge neresi?
  5. Farmasi tüy dökücü krem ne kadar süre etkili?
  6. Intim bölgesi neresidir?
  7. Dış genital bölge neresi erkek?
  8. Farmasi tüy dökücü krem hangi bölgelerde kullanılır?
  9. Dr Tuna tüy dökücü krem nerelerde kullanılır?
  10. Farmasi de tüy dökücü krem var mı?

Farmasi genital bölge temizleme jeli ne işe yarar?

Farmasi İntimate Jenital Bölge Temizleme Jeli diğer adıyla Farmasi Intimate Wash, Çay ağacı özütlerinden elde edilmektedir ve hassas pH değeri ile genital bölgenin doğal dengesinin koruyarak hijyen sağlar. Ayrıca anti bakteriyel özelliği sayesinde ile kaşıntı ve kötü koku oluşumunu önler.

Dr C Tuna intim yıkama jeli ne işe yarar?

C. Tuna İntim Yıkama Jeli dış genital bölgenin tatmin edici bir şekilde temizlenmesi noktasında yardımcı olmaktadır. Ürün ayrıca bölgenin sağlığı için ihtiyaç duyulan pH dengesinin sağlanmasını da destekler. ... Gün boyu tazelik hissi veren ürün içeriğinde sülfat, SLES, paraben, SLS ve boya bulunmamaktadır.

Genital bölge temizleme jeli nasıl kullanılır?

Genital bölge temizliğiniz için elinize aldığınız az miktarda intim jeli köpürterek genital bölgenize uygulayın. Sonrasında ılık su ile durulayabilir ve temizliğinizi tamamlayabilirsiniz. İntim jel kullanımında dikkat etmeniz gereken bir diğer nokta ise uygulanan bölgenin daha öncesinde tahriş olup olmadığıdır.

Dış genital bölge neresi?

Kadın genital bölgesinin dışarısına vulva denir. Bu bölgenin etli kısmı doğrudan pübik kemiğin üzerinde durur ve mons veneris denir. Vulvanın dış dudaklarına büyük dudaklar denir. İçteki dudaklara küçük dudaklar denir.

Farmasi tüy dökücü krem ne kadar süre etkili?

3-6 dakikada istenmeyen tüylere son Dr. C. Tuna tüy dökücü krem yeni formülü ile istenmeyen tüylerinizi etkili bir şekilde alırken içerdiği papatya özü sayesinde tüy görünümünü azaltmaya yardımcı olur.

Intim bölgesi neresidir?

Vajina girişinin sonuyla anüs başlangıcının arasında bulunan bu özel nokta ya da bölge, hem erkekler hem de kadınlar için son derece erojen ve uyarıcı bir yer.

Dış genital bölge neresi erkek?

Erkek genital sistemi de aynı kadındaki gibi dış ve iç genital organlar olarak ikiye ayrılabilir. Erkeğin dış genital sistem içinde penis ve içinde erbezlerini (testisleri) barındıran torba (skrotum) bulunmaktadır.

Farmasi tüy dökücü krem hangi bölgelerde kullanılır?

Farmasi tüy dökücü krem nerelerde kullanılır sorusunun cevabı oldukça basit olmakla beraber kullanıcılarını memnun etmektedir. Ürünlerinizi kol, koltuk altı, bacak, bikini bölgesi gibi kılların yoğunlukta olduğu tüm bölgelerde kullanabilirsiniz.

Dr Tuna tüy dökücü krem nerelerde kullanılır?

Cildinizi derinlemesine nemlendirirken pürüzsüz ve yumuşacık bir his sağlar. Yeni koku teknolojisi ile geliştirilmiş özel hoş kokusu sayesinde keyifli bir tüy alma deneyimi yaşatır. Hassas ciltler üzerinde “Dermatolojik” olarak test edilmiştir. Bacak & Kol & Koltuk Altı bölgeleri için kullanımı uygundur.

Farmasi de tüy dökücü krem var mı?

Farmasi tüy dökücü krem içeriğinde yer alan özel formül sayesinde tüylerinizi hızlı şekilde dökmenize yardımcı olmaktadır. ... Tüy dökücü krem, jel, sprey tarzı ürünleri doğru kullanarak ve cilt tipinize uygun ürünleri tercih ederek tüylerinizin hızlı bir şekilde dökülmesini sağlayabilirsiniz.