Katya süpürge nedir?

İçindekiler:

  1. Katya süpürge nedir?
  2. Robot elektrik süpürgesi kaç lira?
  3. Katya robot nedir?
  4. Akıllı robot süpürge ne işe yarar?
  5. Robot süpürge halıya çıkıyor mu?
  6. Robot süpürge vs normal süpürge mi?

Katya süpürge nedir?

Sosyal medyada kullanıcılarının “katya” adını verdiği robot süpürgeye, çay getirtildiği, yenilen çekirdek kabuklarını yere atarak süpürtüldüğü komik videolar büyük ilgi görüyor. Her bütçeye hitap eden fiyat aralığında satılan robot süpürgeler, özel günler için iyi bir hediye alternatifi de olabiliyor.

Robot elektrik süpürgesi kaç lira?

tarihinde Cimri.com'da yer alan 224 Robot Süpürgeler modeli içerisinde en ucuz Robot Süpürgeler fiyatı 35.91 TL iken, en yüksek Robot Süpürgeler fiyatı 47144.81 TL olarak sitemizde yer alıyor.

Katya robot nedir?

Otomatik Şarj İstasyonlu, Kablosuz İnternet Bağlantılı Yüksek Güçlü Şımart Robot Elektrik Süpürgesi ve Paspas. Şımart Katya, zemini tek seferde süpürmeye ve silmeye hazır yüksek performanslı bir temizlik yardımcısıdır.

Akıllı robot süpürge ne işe yarar?

Robot süpürge bir şarjlı süpürge modelidir, koşullara kolayca uyum sağlayan robot süpürgeler sayesinde temizlik yapmak için harcadığınız zamandan büyük oranda tasarruf edersiniz. Her türlü zeminde kullanabileceğiniz süpürgeler özellikle evcil hayvanlarınızın tüylerini toplamakta çok büyük kolaylık sağlayacaktır.

Robot süpürge halıya çıkıyor mu?

2-3 santimden kalın olmadığı sürece tüm robot süpürgeler halıların üzerine çıkabiliyor fakat eşikler daha sert ve köşeli olduğundan her modelin bunu yapması mümkün değildir.

Robot süpürge vs normal süpürge mi?

Geleneksel elektrikli süpürgelere kıyasla robot süpürgelerin çöp haznesi oldukça küçüktür ve bu yüzden daha sık temizliğe sebep olur ancak temizlenmesi de daha kolaydır. ... Normal elektrikli süpürgeler ile yarım saatte temizlenebilecek bir alan bir robot süpürge ile daha uzun sürede temizlenir.