Ankara Sapanca kaç saat sürüyor?

İçindekiler:

  1. Ankara Sapanca kaç saat sürüyor?
  2. Ankara Maşukiye arası kaç?
  3. Eskişehir Sapanca arası kaç saat otobüsle?
  4. Sapanca istanbul kaç saat sürüyor?
  5. Yedigöller Ankara kaç km?
  6. Maşukiye nerede kaç km?
  7. Sapanca istanbul nasıl gidilir?
  8. Istanbul Maşukiye ne kadar?
  9. Sakarya Eskişehir kaç dk?

Ankara Sapanca kaç saat sürüyor?

Ankara - Sapanca arası seyahat mesafesi kaç kilometre ve yolculuk kaç saat sürer? Ankara - Sapanca arası toplam 310 kilometre. İki konum arasındaki otobüs yolculuğu 4 saat 30 dakika sürüyor.

Ankara Maşukiye arası kaç?

Ankara ile Maşukiye arası 329 Km. Bu mesafe arabayla yaklaşık olarak 3 saat 25 dakika sürecektir. Uçak ile seyahat etmeyi planlıyorsanız, 248 Km olan yolculuğu yaklaşık olarak 49 dakika sürede tamamlayabilirsiniz. Dizel bir araç bu mesafede ortalama 18.1 Lt, benzinli bir araç ise 26.32 Lt yakıt tüketir.

Eskişehir Sapanca arası kaç saat otobüsle?

Eskişehir - Sapanca arası seyahat mesafesi kaç kilometre ve yolculuk kaç saat sürer? Eskişehir - Sapanca arası toplam 180 kilometre. İki konum arasındaki otobüs yolculuğu 2 saat 30 dakika sürüyor.

Sapanca istanbul kaç saat sürüyor?

Sapanca - İstanbul arası otobüs yolculuğu ortalama 2sa 15dk sürmektedir.

Yedigöller Ankara kaç km?

Ankara ve Bolu arasındaki 180 km'lik mesafe göz önüne alındığında, küçük kaçamaklar için oldukça makul bir tur programı olan Yedigöller turları, tatilciler tarafından sıklıkla tercih ediliyor.

Maşukiye nerede kaç km?

Maşukiye, Kocaeli il merkezine sadece 36 kilometre uzaklıkta olan Kartepe'ye 13 kilometre yakınlıkta bir mahalledir. Son yıllarda popülaritesi artan Maşukiye özellikle sonbahar mevsiminde doğa harikalarından birisi olarak kabul edilir.

Sapanca istanbul nasıl gidilir?

Sapanca'ya Özel Araçla Ulaşım İstanbul'dan yola çıktığınızda önce D100 kara yolunu ardından da E80 yolunu kullanmalısınız. Gebze'ye ulaştığınızda tekrar D100 karayolu ve ardından da E80 yoluna saparak Sapanca ilçesine ulaşabilirsiniz. İstanbul ile Sapanca arası 135 kilometredir ve yaklaşık 1 saat 45 dakika sürmektedir.

Istanbul Maşukiye ne kadar?

Maşukiye Kaç Kilometre Uzaklıkta ve Nasıl Gidilir? İstanbul Maşukiye arası 98 kilometredir. Yaklaşık 1 saatte gitmek mümkündür.

Sakarya Eskişehir kaç dk?

Sakarya (Adapazarı) - Eskişehir arası otobüs yolculuğu ortalama olarak 2 saat 57 dakika sürmektedir.