Hat degisikligi kac gunde acilir?

İçindekiler:

  1. Hat degisikligi kac gunde acilir?
  2. Vodafone turkcelle geçiş kaç gün sürer?
  3. Türk Telekom'a geçtim hattım ne zaman açılır?
  4. Turkcelle geçiş yaptım hattım ne zaman açılır?
  5. Turk Telekoma geçiş kaç gün sürer?
  6. Turkcell hattım açılmadı ne yapmalıyım?
  7. Numara taşıma iptal edilebilir mi?

Hat degisikligi kac gunde acilir?

Yeni satın alınan hatlarda aktivasyon işlemi ortalama 1 gün sürmektedir. Hattınızı teslim aldıktan sonra yaklaşık 1 gün içinde kullanmaya başlayabilirsiniz. Hat taşıma işlemlerinin tamamlanması, mevcut operatörünüzle bağlantılı onay süreçlerine istinaden 4 gün kadar sürebilmektedir.

Vodafone turkcelle geçiş kaç gün sürer?

Hat taşıma işlemlerinin tamamlanması, mevcut operatörünüzdeki onay süreçlerine bağlı olarak 4 gün kadar sürebilmektedir. Hattınız kullanıma açıldığında SMS ile bilgilendirilirsiniz.

Türk Telekom'a geçtim hattım ne zaman açılır?

Türk Telekom'da hattınızın açılma işlemleri 24 saat içinde tamamlanır. Hattınız Türk Telekom'da açıldıktan sonra; size sırasıyla hattınızın sizin adınıza açıldığına dair bilgi SMSi ve tarifenizle ilgili bilgi SMSleri gelir.

Turkcelle geçiş yaptım hattım ne zaman açılır?

Numara taşıma işlemi kaç gün sürer? Numara taşıma işlemi yasal olarak en fazla 4 gün içerisinde tamamlanabilmektedir. Bu süre içerisinde iletişiminiz kesintisiz olarak devam eder.

Turk Telekoma geçiş kaç gün sürer?

Genel numara taşıma süreci maksimum 4 gün içinde sonuçlanmaktadır. Türk Telekom mobile yasal sahibi olduğunuz numaranızı taşıma talebinizi iletmek için size en yakın Türk Telekom mağazalarına gelerek ya da web sitemizdeki online başvuru formundan talep bırakabilirsiniz.

Turkcell hattım açılmadı ne yapmalıyım?

Sinyal seviyesi, sim kart sorunları, arama aranma sorunları ve açılmayan yeni hat gibi işletmeci şebekesinden kaynaklanan, abonelerin haberleşmelerini engelleyen teknik sorunlar yaşıyorsanız 0532 757 07 70 hattımızdan ücretsiz destek alabilirsiniz.

Numara taşıma iptal edilebilir mi?

MADDE 11 – (1) Abone, taşıma zamanının diğer ilgili işletmecilere duyurulmasından önce olmak kaydıyla, alıcı işletmeciye başvurarak numara taşıma talebinden vazgeçebilir.