Enza Home ve Yataş aynı mı?

İçindekiler:

  1. Enza Home ve Yataş aynı mı?
  2. Enza mobilya kime ait?
  3. Divanev Hangi grubun?
  4. Enza kime bağlı?
  5. Divanev sahibi kim?
  6. Divanev sahibi kimdir?
  7. Divanev Yataş mı?
  8. Yataş yatak kimin?
  9. Yataş ın kaç bayisi var?
  10. Yataş sahibi nereli?
  11. Divanev ne zaman açıldı?
  12. Divanev markası kimin?
  13. Divan Home kimin?

Enza Home ve Yataş aynı mı?

Enza Home bir Yataş Grup mobilya, yatak ve ev tekstili konsept markasıdır.

Enza mobilya kime ait?

Enza Home, Yataş Grup'un yeni yaşam formları yaratmak için beğenilere sunduğu konsept markasıdır. Yemek odasından genç odasına, yatak çesitlerinden, tekstil ve aksesuara kadar birbirinden geniş ürün yelpazesiyle hayatı şekillendiren Enza Home, farklı yaşam tarzlarını modern ve yenilikçi yaklaşımıyla evinize taşıyor.

Divanev Hangi grubun?

Yataş Grup'un bünyesine dahil ettiği yeni markası Divanev tasarımdan üretime; ürünlerin sunumundan satış sonrası desteğe kadar olan bütün aşamalarda Yatak kalitesini ve tasarım gücünü yansıtır.

Enza kime bağlı?

Modern tasarımlarıyla mobilya sektörünün önemli isimlerinden Enza Home Yataş Grup tarafından kurulmuştur. Enza kime ait? Mobilya sektörünün önde gelen ismi Enza Home Yataş Grup konseptidir. Yemek odasından geç odası takımına, tekstilden aksesuara kadar geniş ürün yelpazesi bulunur.

Divanev sahibi kim?

Mobilya, yatak ve ev tekstili sektörünün yenilikçi markası Yataş Grup, geçen yıl Mart ayında bir satın almayla bünyesine kattığı yeni markası Divanev'in ilk mağazasını İstanbul Dudullu'da açtı.

Divanev sahibi kimdir?

Mobilya, yatak ve ev tekstili sektörünün yenilikçi markası Yataş Grup, geçen yıl Mart ayında bir satın almayla bünyesine kattığı yeni markası Divanev'in ilk mağazasını İstanbul Dudullu'da açtı.

Divanev Yataş mı?

divanev (yataş grup)'un bünyesinde olan yeni kurdukları enzahome gibi firmadır.

Yataş yatak kimin?

Sektörde ilklere imza atan Altop, bugün Türkiye'nin en çok satan yatak markasının sahibi. Türkiye'nin en çok satan yatak markası Yataş'ın sahibi Yavuz Altop, markanın doğuşundan bugünlere kadar olan başarı hikayesini Patron Katı'na anlattı.

Yataş ın kaç bayisi var?

Sektörünün önde gelen üreticilerinden biri olan Yataş, bugün 92.000 metrekare kapalı alanı, 160.000 metrekare açık alanı, Kayseri ve Ankara'daki fabrikaları, 1.400'ü aşkın çalışanı ve 400'ü aşkın satış noktasıyla hizmet vermektedir.

Yataş sahibi nereli?

Yavuz Altop iktisatçı, sanayici, iş adamı, YATAŞ San A.Ş.'nin kurucusu ve yönetim kurulu başkanı. 1939 yılında Kayseri'de doğdu.

Divanev ne zaman açıldı?

Yataş Grup, Yataş ve Enza'da sonra üçüncü marka olarak Divanev'i bünyesine kattı. Mart 2018'de satın alınan markanın ilk mağazası açılırken, yılsonuna kadar 20 mağazaya ulaşılması hedefleniyor.

Divanev markası kimin?

Türkiye'de; yatak, mobilya, ev tekstili ve dekorasyon alanlarında sektöründe lider firmalardan biri olan, trendleri belirleyen ve 50'yi aşkın ülkede faaliyet gösteren Yataş Grup, yeni markası Divanev'in doğuşunun heyecanını, gururunu ve mutluluğunu yaşıyor.

Divan Home kimin?

Mobilya, yatak, ev tekstili ürünlerinde 42 yıldır uzmanlığını devam ettiren ve sektörünün en büyük ikinci grubu olan Yataş, büyüme stratejilerine dayalı olarak “Divan Home” ve “Divan Yatak” markalarını bünyesine kattı.