Bilim Genç Dergisi kaç yaş için?

İçindekiler:

  1. Bilim Genç Dergisi kaç yaş için?
  2. Bilim Teknik kaç yaş için?
  3. Bilim Çoçuk dergisinde neler olur?
  4. Bilim Çocuk ne zaman geliyor?
  5. Bilim çoçuk dergisi aylık kaç TL?
  6. Minika Go Dergisi kaç yaş için?
  7. Bilim Teknik dergisi kimin?
  8. Merakli minik kac yas?
  9. Tübitak Dergileri ücretsiz mi?
  10. Minika Go kaç TL?
  11. Minika Çocuk dergisinin fiyatı ne kadar?
  12. Bilim Teknik dergisi ne zaman çıkıyor?
  13. Dr Özlem Ak Kimdir?
  14. Meraklı Minik kaç yaş için uygun?
  15. Tübitak dergilerine nasıl ulaşılır?
  16. Minika cocuk dergisi kaç yaş için?
  17. Izdiham dergisi ne zaman çıkıyor?

Bilim Genç Dergisi kaç yaş için?

12 yaş ve üzeri gençlere yönelik hazırlanıyor.

Bilim Teknik kaç yaş için?

TÜBİTAK'tan yapılan açıklamaya göre, "Bilim ve Teknik (15 yaş ve üzeri)", "Bilim Çocuk (7-12 yaş)" ve "Meraklı Minik (3-7 yaş)" dergileri, toplumda bilim ve teknoloji kültürü oluşturmada öncülük etmek, her yaştan insanı bilimle tanıştırmak, bilimi sevdirmek, bilimsel, teknolojik yenilikleri ve gelişmeleri anlaşılır ...

Bilim Çoçuk dergisinde neler olur?

Bilim Çocuk, TÜBİTAK tarafından Ocak 1998'den beri yayımlanan aylık çocuk dergisidir. Çocuklara bilimi sevdirmek, bilime katkı yapabileceklerini göstermek, soru sorma, araştırma yapma, okuma isteği uyandırmak amaçlarını taşır. Yedi yaş ve üstü çocuklara yöneliktir.

Bilim Çocuk ne zaman geliyor?

BİLİM ÇOCUK (7+ yaş) Aylık Dergi / Her ayın 15'inde çıkar.

Bilim çoçuk dergisi aylık kaç TL?

Abonelik Paketleri
Dergi AdıAbonelik Fiyatı
Bilim Çocuk Dergisi50
Meraklı Minik Dergisi50
Elektronik Bilim ve Teknik Dergisi (PDF Formatında)25
Elektronik Bilim Çocuk Dergisi (PDF Formatında)20
8 satır daha

Minika Go Dergisi kaç yaş için?

7-14 yaş grubundaki çocukların ilgi ve ihtiyaçları gözetilerek hazırlanan minika GO, bilimden sanata, çizgi romandan edebiyata, kültür ve tarihten değerler eğitimine, bilmece bulmacadan bilime kadar pedagog gözetiminde hazırlanmış en zengin içerikli dergi.

Bilim Teknik dergisi kimin?

Bilim ve Teknik, TÜBİTAK'ın Ekim 1967'den beri yayımlanan aylık popüler bilim ve teknik dergisidir ve Türkiye Cumhuriyeti Millî Eğitim Bakanlığı tarafından lise ve dengi okullara; Genelkurmay Başkanlığı tarafından Silahlı Kuvvetler personeline tavsiye edilmiştir.

Merakli minik kac yas?

2007 yılından beri yayımlanmakta olan Meraklı Minik, her ayın 1'inde çıkan 32 sayfalık bir dergidir. Üç ve üzeri yaşlardaki çocuklara yöneliktir. Derginin içeriği, bir yetişkinin desteği ve yönlendirmeleriyle okunacağı düşünülerek hazırlanmaktadır.

Tübitak Dergileri ücretsiz mi?

TÜBİTAK değerli öğrencilerde ve okurlarında araştırma yapma, soru sorma, merak etme ve okuma isteği uyandırmak amacıyla popüler bilim dergilerinin tüm arşiv sayılarını ücretsiz erişime sunmaya devam ediyor. tarihinden itibaren dört ay boyunca yayımlanacak tüm yeni sayılar sadece abonelerin erişimine açık ...

Minika Go kaç TL?

Türkiye'nin çocuklardan oluşan tek yayın kuruluna da sahip olan minika GO, eğlence, macera, bilim, edebiyat ve kültürü bir araya getirdi....TURKUVAZ.
Kategori:Minika Go , TÜM ÇOCUK DERGİLERİ
Stok Durumu ::Stokta Var
Fiyat:108,00 TL + KDV

Minika Çocuk dergisinin fiyatı ne kadar?

(Yılda 12 sayı) Hemen abone olun, ücretsiz kargo ve indirim seçeneklerinden faydalanın....TURKUVAZ.
Kategori:Minika Çocuk , TÜM ÇOCUK DERGİLERİ
Fiyat:108,00 TL + KDV
1 satır daha

Bilim Teknik dergisi ne zaman çıkıyor?

Bilim ve Teknik, her ayın 1'inde çıkan 96 sayfalık bir popüler bilim dergisi. 1967 yılından beri aylık olarak yayımlanan dergi, gençlere ve yetişkinlere yönelik olarak hazırlanıyor.

Dr Özlem Ak Kimdir?

Doçent Doktor Özlem AK GÜMÜŞ - Özgeçmiş Aslen Konya'lı olmakla birlikte, 1980 yılında Bingöl'de dünyaya geldi. İlkokulu Bartın'ın Kurucaşile ilçesinde, ortaokulu Nevşehir'in Acıgöl ilçesi'nde ve lise eğitimini Konya'nın Akşehir ilçesi'nde tamamladı.

Meraklı Minik kaç yaş için uygun?

2007 yılından beri yayımlanmakta olan Meraklı Minik, her ayın 1'inde çıkan 32 sayfalık bir dergidir. Üç ve üzeri yaşlardaki çocuklara yöneliktir. Derginin içeriği, bir yetişkinin desteği ve yönlendirmeleriyle okunacağı düşünülerek hazırlanmaktadır.

Tübitak dergilerine nasıl ulaşılır?

Abonelik fırsatları için www.tubitakdergileri.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz. Bilim ve Teknik Dergisinin 1967, Bilim Çocuk Dergisinin 1998 ve Merakli Minik Dergisi 2007'den bugüne oluşan arşivlerini ve güncel sayılarını PDF formatında okuyabilirsiniz.

Minika cocuk dergisi kaç yaş için?

Minika Çocuk, 3-6 yaş grubundaki çocuklar için tasarlanmış, keyifli bulmacalar ve testler içeren geliştirici bir dergidir.

Izdiham dergisi ne zaman çıkıyor?

İzdiham Dergisi Sayı: 47 Aralık 2020 - Ocak 2021.