PC ekran görüntüsü nasıl alınır?

İçindekiler:

  1. PC ekran görüntüsü nasıl alınır?
  2. Ekran Görüntüsü Alma PC nereye kaydediyor?
  3. Windows 10 ekran görüntüleri nereye gidiyor?
  4. Windows 7 alınan ekran görüntüsü nereye kaydedilir?
  5. Windows 10 ekran alıntısı nerede?
  6. Alınan Ekran Görüntüleri nereye kaydoluyor?

PC ekran görüntüsü nasıl alınır?

Windows veya Mac'te nasıl Ekran Görüntüsü alırım?
  1. Hata penceresine tıklayın.
  2. Tam ekran görüntüsü almak için klavyenizdeki Print Screen tuşuna (PrtScn veya PrtScrn olarak da etiketlenmiş olabilir) basın.
Daha fazla öğe...

Ekran Görüntüsü Alma PC nereye kaydediyor?

Screenshots klasörü ise C:/Users/kullanıcıadı/Pictures/Screenshots yolunda bulunan yerde yer alır. Bu yöntem ile alınan ekran görüntüleri otomatik olarak PNG formatında bu klasöre kayıt edilir.

Windows 10 ekran görüntüleri nereye gidiyor?

Oyun kliplerinizi ve ekran görüntülerinizi bulmak için Başlangıç düğmesini seçin, ardından Ayarlar > Oyun > Yakalanan Görüntüler'ı ve Klasörü aç'ı seçin. Oyun kliplerinizin kaydedildiği yeri değiştirmek için Dosya Gezgini'ni kullanarak Yakalan Görüntüler klasörünü bilgisayarınızda istediğiniz yere taşıyın.

Windows 7 alınan ekran görüntüsü nereye kaydedilir?

Klavyede Windows + PrtScn tuşlarına basarak). Bunu yaptığınızda, dosyalar Resimler kitaplığınızda bulunan Ekran görüntüleri klasörüne kaydedilir. İsterseniz, Ekran görüntüleri klasörünün konumunu değiştirebilirsiniz.

Windows 10 ekran alıntısı nerede?

İstediğiniz ekran alıntısı türünü seçmek için Alt + M tuşlarına basın ve ardından Serbest biçimli, Dikdörtgen, Pencere veya Tam Ekran Alıntısı seçeneğini belirlemek için ok tuşlarını kullandıktan sonra Enter tuşuna basın. (Alt + M yalnızca en yeni Windows 10 güncellemesinde kullanılabilir).

Alınan Ekran Görüntüleri nereye kaydoluyor?

Başlat simgesine sağ tıklayarak ya da Windows+R tuşu ile çalıştır açın. Çalıştır arama kutusuna %appdata% yazın. Sonrasında aşağıdaki konuma gidin. Burada kaydetmeseniz bile her ekran görüntüsünün bir kopyası bulunuyor.