PNR kodu nasıl bulunur?

İçindekiler:

  1. PNR kodu nasıl bulunur?
  2. SunExpress online check-in kaç saat önce yapılır?
  3. PNR kodu nedir Otobüs?
  4. Uçuşa kaç saat kala check-in yapılır?
  5. SunExpress Aşı zorunlu mu?
  6. THY Elektronik Bilet nasıl alınır?

PNR kodu nasıl bulunur?

PNR Kodu Nasıl Öğrenilir? Uçuşunuz ile ilgili kişisel bilgilerinizi içeren PNR kodu, internetten bilet aldığınızda e-mail ve SMS yolu ile size ulaştırılır. PNR kodunu öğrenmek için tek yapmanız gereken, SMS'i saklamak ya da e-mail ile gelen dijital dosyanın üzerindeki ilgili bölüme bakmaktır.

SunExpress online check-in kaç saat önce yapılır?

Tüm dış hat uçuşlarında check-in işlemi uçuştan yaklaşık 2,5 saat önce başlayıp uçuşa 45 dakika kala kapanacaktır. Tüm iç hat uçuşlarında ise check-in uçuşa iki saat kala başlayacak ve kalkıştan 30 dakika önce sonlandırılacaktır.

PNR kodu nedir Otobüs?

PNR(Passenger Name Record)kodu, Yolcu İsim Kaydı'nın kısaltmasıdır. Daha çok rezervasyon numarası olarak bilinir. İnternetten bir bilet rezerve ettiğinizde ya da satın aldığınızda size verilir. Rakamlar ve harflerden oluşur.

Uçuşa kaç saat kala check-in yapılır?

Online check-in işlemleri; kullanmış olduğunuz havayolu firmasına göre değişiklik göstermektedir. Genel olarak online check-in işlem süreleri, ortalama uçuşa 24 saat kala başlayıp iç hatlar uçuşu için son 1 saat kala, dış hatlar uçuşu için uçuşa 3 saat kala sona ermektedir.

SunExpress Aşı zorunlu mu?

tarihinden itibaren, Türkiye içindeki iç hat uçuşlarımızda seyahat edecek olan aşı olmamış veya daha önce Covid-19 geçirmemiş yolcularımızın, kalkıştan önceki son 48 saat içinde yapılmış negatif PCR testi sonucu sunmaları zorunlu hale gelecektir.

THY Elektronik Bilet nasıl alınır?

Bilgisayarınız, tabletiniz ya da akıllı telefonunuz üzerinden internet sitemize/mobil uygulamamıza girerek veya bize ulaşın sayfamızdaki çağrı merkezimizi arayarak e-bilet satın alabilirsiniz.