EasyCep com güvenilir mi?

İçindekiler:

  1. EasyCep com güvenilir mi?
  2. EasyCep telefon kaç günde gelir?
  3. EasyCep takas nedir?
  4. Easy Cep kimin?
  5. EasyCep yenilenmiş telefon nedir?
  6. Yenilenmis telefon guvenilir mi?
  7. Yenilenmiş 12 ay garantili ne demek?
  8. Yenilenmiş telefon alınır mi?
  9. Yenilenmiş telefon nedir alınır mı?
  10. Yenilenmiş teşhir telefon ne demek?
  11. Cep telefonu alırken kredi kartına taksit yapılıyor mu?
  12. Cep telefonu taksit yasağı kalktı mı?
  13. Yenilenmiş telefon alinir mi?

EasyCep com güvenilir mi?

EasyCep, akıllı telefon alım satımı yapabileceğiniz güvenli e-ticaret platformudur. Site üzerinden, satmak istediğiniz akıllı telefonu, hasarlı bile olsa satabilirsiniz. Üstelik, bu işlem sırasında, kişisel verilerinizin tamamı geri dönüşümsüz bir şekilde siliniyor.

EasyCep telefon kaç günde gelir?

Telefonunuz teslim olduktan sonra, EasyCep Teknik ekibi telefonunuzu kontrol edecektir. Son aşamada sitede gördüğünüz fiyat ile teknik inceleme sonucunda çıkan fiyat aynı ise size bilgilendirme gönderilerek telefonunuz satılacak ve paranız 5 iş günü içerisinde belirlediğiniz yöntemle gönderilecektir.

EasyCep takas nedir?

Peki, easycep.com İle Nasıl Takas Yapılır? Takas, sahip olduğunuz bir ürünü başka bir ürünle değiştirmek manasında kullanılan bir terimdir. Easycep.com telefon sat bölümünden marka model seçimi yaptıktan sonra 1 dakika içinde bir fiyat teklifi alırsınız.

Easy Cep kimin?

Koç Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunu ve Boğaziçi Üniversitesi Yazılım Mühendisliği yüksek lisans öğrencisi Mehmet Akif Özdemir, Koç Üniversitesi İşletme mezunu İsmail Dinçer ve Bahçeşehir Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği mezunu Ahmet Bekir Güller'in kurduğu EasyCep.Com 'Telefon Sat' ve 'Telefon Al' şeklinde ...

EasyCep yenilenmiş telefon nedir?

teknoloji 3 Ekim Perşembe 23 Ocak Perşembe Easycep. Yenilenmiş telefon, kullanıcılar telefonu kullandıktan sonra telefonunu değiştirir ve eski telefonunu satar. Telefonu alan firmalar telefonda olabilecek problemlere karşı telefonu test eder ve tam işlevli hala getirir.

Yenilenmis telefon guvenilir mi?

Yenilenmiş cihazların iç aksam, tuş ve fonksiyonları aynı kondisyonda olup tamamen çalışır durumdadır. Güvenilir bir yerden satın almak, sizi bu anlamda olası bir sıkıntı yaşamanız durumunda kanunen koruyacaktır.

Yenilenmiş 12 ay garantili ne demek?

Yenilenmiş telefonlar 12 ay garanti ile satılmaktadır. Bu süre zarfında, telefon sahibinin hatası olmadan düzgün çalışmaz veya bir sorun ile karşılaşılırsa, satıcı yenilenmiş telefonu değiştirerek yenisini kullanıcıya sunmaktadır.

Yenilenmiş telefon alınır mi?

Güvenilir bir yerden satın almak, sizi bu anlamda olası bir sıkıntı yaşamanız durumunda kanunen koruyacaktır. Üst seviye cihazlara 10 bin TL gibi miktarlarda verecek paranız yoksa, onun yenilenmiş versiyonunu satın almak mantıklı. Dikkat ettiğiniz müddetçe gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.

Yenilenmiş telefon nedir alınır mı?

Yenilenmiş Cep Telefonu Nedir? ... Kullanıcı memnuniyetini karşılayamadığı için iade edilen telefonlar ve teşhir cihazları da yenilenmiş cep telefonu olarak satışa çıkarılabilir. Refurbished işlemine alınan bir telefon yazılım ve donanım olarak sıfırlanır, temizlenir ve yeniden ambalajlanır.

Yenilenmiş teşhir telefon ne demek?

İkinci el olarak alınan telefonlar belirli işlemlerin ardından sıfır kondisyona getirilerek tekrar satılır. Kullanıcı memnuniyetini karşılayamadığı için iade edilen telefonlar ve teşhir cihazları da yenilenmiş cep telefonu olarak satışa çıkarılabilir.

Cep telefonu alırken kredi kartına taksit yapılıyor mu?

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) bilindiği üzere tasarrufu arttırmaya yönelik hamlesiyle tarihinde cep telefonu satışlarında kredi kartına taksit imkanını tamamen yasaklamıştı.

Cep telefonu taksit yasağı kalktı mı?

Fiyatı lira üstünde olan cep telefonu satışlarında 3 ay, tablet bilgisayarda 6 ay taksit yapılacak. Konut hariç taksitli mal ve hizmet satışında taksit 12 ayı aşmayacak.

Yenilenmiş telefon alinir mi?

Güvenilir bir yerden satın almak, sizi bu anlamda olası bir sıkıntı yaşamanız durumunda kanunen koruyacaktır. Üst seviye cihazlara 10 bin TL gibi miktarlarda verecek paranız yoksa, onun yenilenmiş versiyonunu satın almak mantıklı. Dikkat ettiğiniz müddetçe gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.