Akıllı Çay Bardağı nasıl oynanılır?

İçindekiler:

  1. Akıllı Çay Bardağı nasıl oynanılır?
  2. Akıllı Çay Bardağı Oyunu Nedir?
  3. Lipton Akıllı Çay Bardağı Oyunu Nasıl Oynanır?
  4. Akıllı Çay Bardağı Oyunu ne zaman çıktı?
  5. Akıllı Çay Bardağı Oyunu nasıl biliyor?
  6. Akilli cay bardagi internetli mi?
  7. Akıllı Çay Bardağı nasıl her şeyi biliyor?

Akıllı Çay Bardağı nasıl oynanılır?

Bildiğiniz gibi akıllı çay bardağı oyunu oynayanlar, akıllarında özel isim ve yer ismi olmayan bir nesne tutuyor. Sonra da bardak bu nesneyi tahmin etmek için sorular soruyor. Sorulan sorulara "EVET", "HAYIR" ya da "EMİN DEĞİLİM" cevaplarından biri veriliyor.

Akıllı Çay Bardağı Oyunu Nedir?

Tüm soruları yanıtladıktan sonra Akıllı Çay Bardağı aklınızdaki nesneyi tahmin ediyor! Eğer tam olarak düzgün bir şekilde bunu tahmin edemediyse sizden bir şans daha istiyor. İşte o zamanda minik bir soru sorarak, farklı bir nesneyi karşınıza çıkartarak tekrar şansını deniyor.

Lipton Akıllı Çay Bardağı Oyunu Nasıl Oynanır?

Oldukça eğlenceli bir kişilik olarak tasarlanmış çay bardağımız ile sizler soru cevap şeklinde konuşma yapacak ve onun sizin aklınızda tutmuş olduğunuz herhangibi bir simge yada cisimi bilebilmesi için soracak olan sorularına doğru ve net cevaplar vermeniz gerekmektedir.

Akıllı Çay Bardağı Oyunu ne zaman çıktı?

2012 senesinin en çok oynanılan oyunları arasında yer alan Akıllı Çay Bardağı oyunu hala en fazla oynanılan oyunlar arasında bulunuyor. İşte oyunun nasıl oynandığı ve oyun ile ilgili merak edilen diğer konular...

Akıllı Çay Bardağı Oyunu nasıl biliyor?

Akıllı Çay Bardağı'nın sorduğu her soru, kendi veritabanında (database) hazır olarak bulunan sorulardan. Bununla birlikte benzer şekilde Akıllı Çay Bardağı'nın yazılımı, her bir soru için bir doğru olduğu cevapları (nesneler) da veritabanında tutuyor.

Akilli cay bardagi internetli mi?

Sorulara verilen yanıtlara göre bir sonraki soru seçilmekte ve tahmin edilen kelime cevapların sonunda ekrana gelmektedir. Lipton tarafından hazırlanan akıllı çay bardağı oyununu oynamak için internet bağlantısı olması yeterlidir.

Akıllı Çay Bardağı nasıl her şeyi biliyor?

Akıllı Çay Bardağı oyunundaki mantık da tamamen Binary Tree'den ibaret. Uygulama, size 20 soru sorarak (2^20 = 1.048.576) 1 milyondan fazla farklı cevabı birkaç seçeneğe düşürebiliyor. Kafanızda canlandıracak olursanız, ilk sorunun cevabıyla beraber tüm seçeneklerin yarısı eleniyor.