Yapı Kredi Kurumsal müşteri nedir?

İçindekiler:

  1. Yapı Kredi Kurumsal müşteri nedir?
  2. Kurumsal internet bankacılığı nedir?
  3. Yapı Kredi Kurumsal Müşteri hizmetlerine nasıl bağlanabilirim?
  4. Yapi Kredi altin hesabi nasil yapilir?
  5. Ziraat Bankası internet bankacılığı nasıl yapılır?

Yapı Kredi Kurumsal müşteri nedir?

Kurumsal Müşteri İletişim Merkezi her zaman size bir telefon kadar uzak. Türkiye'nin her yerinden 4 / 08'i arayarak Kurumsal Hesaplarınız/Kartlarınız, İnternet Bankacılığınız ve Üye işyeri bilgileriniz hakkında 7 gün 24 saat konusunda uzman ekibimiz tarafından destek alabilirsiniz.

Kurumsal internet bankacılığı nedir?

Firmaların bankacılık işlemlerini şubeye gitmeden internet ortamında istedikleri yerde 7 gün/24 saat yapmalarını sağlayan uygulamamızdır. ... Şirket İnternet Bankacılığı üzerinden firma adına işlem yapacak kişiler ve bu kişilerin yetki seviyeleri firma yetkilisi tarafından belirlenir.

Yapı Kredi Kurumsal Müşteri hizmetlerine nasıl bağlanabilirim?

4 / 08'ü Türkiye'nin her yerinden ve tüm operatörlerden alan kodu çevirmeden arayabilirsiniz.

Yapi Kredi altin hesabi nasil yapilir?

Vadesiz Altın Hesabı açtırmak için, şubenize başvurabilir ya da internet şubesinde hesap açıp döviz işlemleri adımından, döviz alır satar gibi Altın (XAU) alım satımı yapabilirsiniz.

Ziraat Bankası internet bankacılığı nasıl yapılır?

ziraatbank.com.tr adresinden ve Ziraat Mobil'den “Hemen Başvur” seçeneği ile online başvuru yapabilirsiniz. Gerçekleştirilen kontroller sonrasında internet ve mobil bankacılık şifreniz cep telefonunuza SMS ile gönderilecek ve tüm bankacılık işlemlerinizi gerçekleştirebileceksiniz.