Vodafone uyumlu 4 paketi nedir?

İçindekiler:

  1. Vodafone uyumlu 4 paketi nedir?
  2. Vodafone uyumlu 3 paketi ne kadar?
  3. Vodafone uyumlu 5 tarifesi ne kadar?
  4. Vodafone uyumlu tarife ne demek?
  5. Devreden uyumlu 5 Avantaj Paketi nedir?
  6. Uyumlu 5 GB firsat paketi ne kadar?
  7. Devreden uyumlu 6 ne demek?
  8. Super kolay paket 25 nedir?

Vodafone uyumlu 4 paketi nedir?

Uyumlu 4 GB Akıllı devretme özelliği ile kullanılmayan dakika, internet ve SMS bir sonraki aya devreder.

Vodafone uyumlu 3 paketi ne kadar?

Vodafone uyumlu paketlerinde Akıllı devretme özelliği bulunmaktadır. Uyumlu 3 Paketinde 750 dakika konuşma, 250 mesajlaşma ve aylık her yöne 3GB internet bulunmaktadır. Vodafone devreden uyumlu paketini taahhütlü 29 TL'ye ve taahhütsüz 49 TL'ye alabilirsiniz.

Vodafone uyumlu 5 tarifesi ne kadar?

Devreden uyumlu 5 kampanyasında, akıllı devretme özelliği ile kullanılmayan " dakika, internet ve SMS " bir sonraki aya devreder. Kampanya ücreti kontratlı 35 TL, kontratsız ise 55 TL'dir. Kampanya kapsamında 5 GB internet, her yöne 750 DK ve her yöne 250 SMS verilmektedir.

Vodafone uyumlu tarife ne demek?

Vodafone Süper Uyumlu Tarife, 5 GB'ı 12 ay boyunca hediye olmak üzere toplam 10 GB mobil internet, 750 dakika ses ve 500 SMS içeriğiyle sunuluyor. Müşteriler, dilerse, kullanmadıkları SMS'leri azaltabiliyor; internet, dakika içeriklerinden ihtiyaç duydukları alternatifleri seçebiliyor.

Devreden uyumlu 5 Avantaj Paketi nedir?

Vodafone Devreden Uyumlu 5 GB kapsamında tarifenizdeki dakikalar bittiğinde otomatik konuşma paketi devreye girer ve 250 Dk / 6 TL üzerinden ücretlendirilerek konuşmaya devam edebilirsiniz.

Uyumlu 5 GB firsat paketi ne kadar?

Uyumlu 5 tarifesi nasıl yapılır ve Uyumlu 5 paketi hakkında detaylı bilgi. 5 GB internet ve 750 dakika konuşma yanında ilk ay 10 GB bedava internet.

Devreden uyumlu 6 ne demek?

Uyumlu Devreden 6 paketi hakkında bilgilendiriyoruz. Uyumlu Devreden 6 tarifesi 59 TL karşılığında yurt içi her yöne 750 dakika arama, yurt içi heryöne 250 SMS veya MMS gönderme ve yurt içi 6 GB cepten internet faydalarını kullanma hakkına sahip olur. ...

Super kolay paket 25 nedir?

Vodafone Red 25 GB tarifesi; Sınırsız sosyal medya, (instagram, facebook, twitter ve whatsapp) her yöne 25 GB internet, 15 SMS içeriyor.