KazandıRio ne veriyor?

İçindekiler:

  1. KazandıRio ne veriyor?
  2. KazandıRio hangi markanın?
  3. KazandıRio nasıl kullanılır?
  4. Ruffles internet kodu nasıl kullanılır?
  5. Kazandırio ne zaman bitiyor?
  6. Kazandırio Pepsi para nasıl kullanılır?
  7. Ruffles ta gluten var mı?
  8. Ruffles cips nedir?
  9. Kazandırio internet paketi nasıl kullanılır?
  10. Cips te gluten var mı?

KazandıRio ne veriyor?

Yani aslında KazandıRio dediğimiz şey mobil bir uygulama. Huawei AppGallery, Google Play Store ve App Store üzerinden indirilebilir olan uygulama, kampanyaların dijital üzerinden devam etmesini sağlıyor. Aldığınız cipsler ve aldığınız kolaların üzerindeki şifreyi uygulamaya girerek, çeşitli hediyeler kazanıyorsunuz.

KazandıRio hangi markanın?

Dünyanın en büyük yiyecek ve içecek şirketlerinden PepsiCo, sektöründe ilk ve tek olan, promosyon süreçlerini dijitalleştiren mobil uygulaması “KazandıRio”yu hayata geçirdi.

KazandıRio nasıl kullanılır?

Bunun için öncelikle uygulamanın konumunuza erişimine izin vermeniz gerekiyor. Sonrasında haritalar kısmından size en yakın olan bakkala gidip 'Kazandırio cep paralarımı harcamak istiyorum' diyeceksiniz. Bakkal kendi mobil işletim sisteminden bunu onaylayacak ve alışverişinizi sağlayacak.

Ruffles internet kodu nasıl kullanılır?

Promosyonlu Lay's, Ruffles, Doritos ve Çerezza paketlerinden çıkan şifre KazandıRio mobil uygulamasına girilip, hediye seçenekleri arasından Hopi seçildiğinde 1,2,3,4,5 ya da 10 Paracık'a hak kazanılır ve buradan alınacak promosyon kodunun Hopi'deki Hesabım/Promosyon Kodu/KAZANDIRİO kampanyasında yer alan "Promosyon ...

Kazandırio ne zaman bitiyor?

KazandıRio'da biriktirdiğiniz hediyelerinizi Zynga hesabınızla ayda 5 defa kullanabilirsiniz." Kullanım sonrası para üstü verilmez ve karşılığı nakit para olarak talep edilmez. 31.07.2021 tarihinden sonra şifreler hediye kazandırmayacak ve uygulamanızdaki kazanımların geçerliliğini yitirecektir.

Kazandırio Pepsi para nasıl kullanılır?

"Pepsi Para hediyesi için koşullar: Kazandığınız Pepsi Paraları kampanyaya katılmayı kabul eden ve KazandıRio İş uygulamasını kullanan bir perakende satış noktasına giderek yapacağınız 1L Pepsi, Yedigün veya Fruko Cool Lime alımınızda indirim olarak kullanabilirsiniz.

Ruffles ta gluten var mı?

Frito-Lay Marka patates cipsi . Frito-Lay, ürünlerini glüten için test eder ve bu listede yer alan ürünlerin, birçok Lays, Ruffles ve Stax patates talaşı aromaları da dahil olmak üzere milyonda 20 parçadan az gluten içerdiğini bildirir.

Ruffles cips nedir?

Ruffles, PepsiCo'nun Frito-Lay şirketinin sahibi olduğu bir cips markasıdır. 1958 yılında Frito-Lay tarafından hakları alınmıştır. Tırtıklı patates cipsi üretir. ... Ruffles'ın sahibi Frito-Lay'in Türkiye'de satan diğer markaları Doritos, Lay's ve Cheetos'dur.

Kazandırio internet paketi nasıl kullanılır?

Kolay Kullanımıyla KazandıRio Tek yapman gereken; uygulama üzerinden 2 farklı yöntemden dilediğini seçerek kodlarını kullanmak, hediyeleri kapmak! Paketin içinden çıkan beyaz şeritteki 10 haneli şifreyi uygulamaya okut. Şişenin kapağı altındaki 10 haneli şifreyi uygulamaya okut.

Cips te gluten var mı?

İçeriğinde karabuğday bulunan cipslerin doğal olanlarında gluten bulunmaz. Protein açısından son derece zengin besin kaynaklarıdır.