Kargo tek kullanımlık kodu nedir?

İçindekiler:

  1. Kargo tek kullanımlık kodu nedir?
  2. Kargo Teslimat kodu nedir?
  3. Temassız teslim ne demek PTT?
  4. Temassız teslim almak ne demek?
  5. Yemek Sepeti temassız ödeme nasıl yapılır?
  6. Sürat kargo yönlendirme süreci ne demek?
  7. Temassız sipariş nasıl oluyor?

Kargo tek kullanımlık kodu nedir?

Gönderileriniz size teslim edilmek üzere dağıtıma çıktığında telefonlarınıza SMS ile 6 haneli bir kod gönderilecek. Kargo görevlimiz adresinize geldiğinde sadece sizde olan SMS kodunu söyleyerek kargonuzu teslim alabileceksiniz.

Kargo Teslimat kodu nedir?

Kargo Gönderi kodu : Faturası kesilen kargonun internet kargo takip sisteminde takibi için fatura üzerinde yer alan 12 haneli numaradır.

Temassız teslim ne demek PTT?

PTT Kargo personeli ile müşterinin temasını mümkün olduğunca azaltmak amacıyla geliştirilen yeni sistem sayesinde, Kargo, Kurye ve Taahhütlü (nitelikli gönderiler ve tebligat hariç) gönderilerde, üzerinde alıcı GSM numarası olan gönderilere gelen teslim kodunu kargo teslimi sırasında dağıtıcı personeline söylenmesi ...

Temassız teslim almak ne demek?

Yemeksepeti, Banabi, Dominos gibi platformların sunduğu bu özellik ile kullanıcılar sipariş notlarında temassız teslimatı seçerek; siparişlerinin kapıya asılmasını, kapıya bırakılmasını ya da talep edecekleri farklı bir şekilde teslim edilmesini tercih edebiliyorlar. ...

Yemek Sepeti temassız ödeme nasıl yapılır?

Temassız Teslimat için siz de ödemenizi online veya Cüzdan ile yapın, “Temassız Teslimat” notunu seçin, siparişiniz kapınıza asılarak/bırakılarak temassız teslim edilsin.

Sürat kargo yönlendirme süreci ne demek?

Peki kargo yönlendirildi ne demek? Kargonuz yönlendirme sürecindeyse şu an bulunduğu şubeden başka bir şubeye gidiyor demektir. Bu yazıyı yönlendirme evrakları hazırlanırken ve kargonuz araçta yeni şubeye giderken görebilirsiniz. Bazı durumlarda kargoların yeni bir şubeye yönlendirilmesi gerekebilir.

Temassız sipariş nasıl oluyor?

Nasıl Çalışır?
  1. Masaya oturan müşteriniz QR kodu cep telefonunun kamerasıyla taratır.
  2. POS sisteminizle entegre çalışan QR Menu Order sayfasına erişerek en güncel menüye ulaşır, siparişini bu sayfa üzerinden verir.
  3. Sipariş, mutfağa ve POS sisteminize aynı anda ulaşır.
Daha fazla öğe...