Sayfada Bul nasıl açılır?

İçindekiler:

  1. Sayfada Bul nasıl açılır?
  2. PDF de kelime nasıl aranır?
  3. Iphone sayfada bul nasıl?
  4. Bul ve Değiştir aracı ile büyük küçük harf duyarlı arama yapılabilir mi?
  5. iPhone pdf dosyaları nereye iner?
  6. Excelde Bul ve Değiştir ne işe yarar?
  7. Sayfada bul ne demek?
  8. OCR formatı nedir?
  9. iPhone indirilen dosyalar nerede?

Sayfada Bul nasıl açılır?

Açık Bir Sayfada Arama Yapmak. . Ctrl + F (Windows) ya da ⌘ Command + F (Mac) tuşlarına bas. Bu tuşlara bastığında, hemen hemen her tarayıcıda "Bul" kutusunun açıldığını göreceksin.

PDF de kelime nasıl aranır?

Bir PDF genelinde ya da birden çok PDF'de genel bir değişiklik yapamazsınız.
  1. Düzen > Bul'u (Ctrl/Command+F) seçin.
  2. Bul araç çubuğundaki metin kutusuna, aramak istediğiniz metni yazın.
Daha fazla öğe...

Iphone sayfada bul nasıl?

Sayfada arama yapma
  1. simgesine dokunun, sonra Sayfada Bul'a dokunun.
  2. Arama alanına kelimeyi veya ifadeyi girin.
  3. Diğer tekrarları bulmak için. simgesine dokunun.

Bul ve Değiştir aracı ile büyük küçük harf duyarlı arama yapılabilir mi?

"Bul"un yanındaki alana bulmak istediğiniz kelimeyi yazın. ... Bu kelimenin bir sonraki tekrarını görmek için tekrar Bul'u tıklayın. İsteğe bağlı: Aşağıdaki seçeneklerden birini kullanarak aramanızı daraltın. Büyük/küçük harf eşleştir: Aramanızı büyük/küçük harfe duyarlı hale getirir.

iPhone pdf dosyaları nereye iner?

İndirilen dosyaları ve PDF'leri açmak için “Dosyalar” uygulamasını açmanız gerekiyor. Dosyalar uygulamasını ana ekranda bulabilirsiniz. En alttaki “Gözat” a ve ardından, kullandığınız aygıta bağlı olarak “iPhone'umda” veya “iPad'imde” seçeneğine dokunun.

Excelde Bul ve Değiştir ne işe yarar?

Excel'de Bul ve Değiştir özelliklerini çalışma kitabınızda belirli bir sayı veya metin dizesi gibi öğeler aramak için kullanın. Arama öğesini başvuru için bularak veya başka bir öğeyle değiştirebilirsiniz.

Sayfada bul ne demek?

Web sayfasında arama Android cihazınızda, bir web sayfasındaki belirli bir kelimeyi veya kelime öbeğini bulabilirsiniz. ... Bir web sayfası açın. Diğer. Sayfada bul'a dokunun.

OCR formatı nedir?

OCR (Optical Character Recognition - Optik Karakter Tanıma), taranmış kağıt evraklar, PDF dosyalar veya dijital kamerayla çekilen resimler gibi belge türlerinin düzenlenebilir ve aranabilir verilere dönüştürülmesine olanak sağlayan bir teknolojidir.

iPhone indirilen dosyalar nerede?

Dosyalar uygulamasını ana ekranda bulabilirsiniz. En alttaki “Gözat” a ve ardından, kullandığınız aygıta bağlı olarak “iPhone'umda” veya “iPad'imde” seçeneğine dokunun. “Konumlar” altındaki liste, hangi uygulamaları yüklediğinize bağlı olarak değişir, ancak cihazınızda her zaman “Cihazımda” listesi bulunur.