Snap hikayesi nedir?

İçindekiler:

  1. Snap hikayesi nedir?
  2. Snap gizli hikaye nedir?
  3. Snapchatte Snapleri kimler görebilir?
  4. Snapler ne zaman silinir?
  5. Snapchat Snapleri başkaları görebilir mi?

Snap hikayesi nedir?

Yani aslında en basit anlatımla Snapchat'te bulunan hikayeler özelliğinin aynı anda birkaç kişilik gruplar tarafından yönetilebilmesi şeklinde açıklanabilir. Hikayeyi oluşturan kişi kimlerin müdahalede bulunabileceğini direkt olarak hikayeye ekliyor ve kimlerin görebileceğini de seçebiliyor.

Snap gizli hikaye nedir?

Yeni bir özel hikaye için ekranın sağ üstündeki Hikaye simgesine dokunmak, hikayeye isim vermek, görecek kişileri davet etmek yeterli. İsterseniz, bu hikayeleri yakınınızdaki Snapchat arkadaşlarınıza ya da onların arkadaşlarına da görünür yapabilirsiniz.

Snapchatte Snapleri kimler görebilir?

Hikayendeki Snap'leri sadece arkadaşlarınla veya tüm Snapchat topluluğuyla paylaşabilirsin. Bazen, bir Hikayem "Herkes" tarafından görülebilir olarak ayarlanır ve popüler hâle gelirse daha çok insanın görebilmesi için Göz At'ta ve başka yerlerde öne çıkarılabilir!

Snapler ne zaman silinir?

Hikayendeki Snap'ler 24 saat boyunca yayında kalır ama bunları istediğin zaman Hikayenden kaldırabilirsin.

Snapchat Snapleri başkaları görebilir mi?

Herkese Açık Profil istiyorsan önce bir tane oluşturman gerekir. Herkese Açık Profil oluşturduktan sonra en sevdiğin herkese açık Snap'leri sergileyebilir, Lenslerini veya başka bilgileri paylaşabilirsin.