Kare fotoğraf çıkartma ne kadar?

İçindekiler:

  1. Kare fotoğraf çıkartma ne kadar?
  2. Kare kart nedir?
  3. Fotokart nedir?
  4. TDK fotoğraf mı resim mi?
  5. Fotoğraf neye denir?
  6. Fotokart baskı nedir?
  7. Profesyonel Supreme baskı nedir?

Kare fotoğraf çıkartma ne kadar?

Kare Fotoğraf Baskı Fiyatları
Kare Fotoğraf Baskısı1 Adet
10 × 10 Cm1,50 TL
15 × 15 Cm2,00 TL
30 × 30 Cm9,00 TL

Kare kart nedir?

Kare Kartlar, bildiğimiz sıradan fotoğraf kağıtları ile değil de, daha yumuşak görünümlü mat bir dokuya sahip ürünlerle hazırlanıyor.

Fotokart nedir?

Fotokartlar kartpostalların bir uzantısı olarak hayatımıza girmiştir. Aradaki fark, kartpostalların matbaada, fotokartların ise karanlık odada vücuda getirilmesidir. Aslında fotoğraftırlar. Ancak onları kartpostallara yaklaştıran bazı özelliklerinden dolayı bu isimle anılırlar.

TDK fotoğraf mı resim mi?

Aslında TDK'ya göre "resim" fotoğraf anlamında da kullanılılabilir. TDK her sene saçmalıklarıyla damga vuruyor. Resim ile fotoğraf ayrı şeylerdir. Birbirileri yerine kullanılamaz.

Fotoğraf neye denir?

Fotoğraf; doğada var olan maddi varlık ve şekilleri yani görüntüleri; fotoğraf makinesi, ışık, optik, elektronik ve kimyasal maddeler kullanarak ışığa duyarlı cam, kağıt veyahut bir yüzey üzerine saptama yöntemidir. Özetle ışıkla çizmektir fotoğraf.

Fotokart baskı nedir?

Polaroid fotoğraf baskı stiline verilen adlardan biridir. Fotopolo, polafoto gibi adlandırılan bu fotoğraf baskı çeşiti; fotoğraf görselinin etrafında beyaz alan bırakılmasıyla kendinden çerçeveli bir fotoğraf baskısı görünümü vermektedir. Fotoğraf görselinin alt kısmında ki beyaz alan daha geniştir.

Profesyonel Supreme baskı nedir?

Supreme Print, Soporcel tarafından üretilen, günlük ihtiyaçlarınız için tasarlanmış 1. hamur ofset kağıdıdır. 70gr, 80gr, 90gr gramaj seçenekleri ve 57x82, 64x90, 70x100 ebatlarında stoklarımızda mevcuttur.