Herbalife yıllık üyelik ücreti ne kadar?

İçindekiler:

  1. Herbalife yıllık üyelik ücreti ne kadar?
  2. Herbalife Distribütör paketinde neler var?
  3. Herbalife ayrıcalıklı müşteri ne demek?
  4. Herbalife sponsoru ne demek?
  5. Herbalife nasıl üye olabilirim?
  6. Herbalife dünya takımı nedir?
  7. My Herbalife ayrıcalıklı müşteri nasıl yapılır?
  8. Herbalife zayiflamak icin nasıl kullanılır?

Herbalife yıllık üyelik ücreti ne kadar?

S – Herbalife üyelik ücreti ne kadar? C – Herbalife ile ilk kez tanışan kullanıcılar 139 TL karşılığında üye olabilir.

Herbalife Distribütör paketinde neler var?

Ürün Bilgileri
  • 1 adet formül 1 shake shake vanilya.
  • 1 adet süper shaker.
  • 1 adet kilonu kontrol et rozeti.
  • 1 adet herbalife logolu sırt çantası

Herbalife ayrıcalıklı müşteri ne demek?

Herbalife Ayrıcalıklı Müşteri programına dahil olmak oldukça basit ve hızlı bir işlemdir, bu sayede tüm ürünlere erişim sağlanır. Satış fiyatı üzerinden yaklaşık %15 ile %35 arasında indirimler kazanarak direk firmadan ürün alma hakkınız olacak. Üye olan müşterilerine düzenlenen kampanyalara erişme hakkınız olur.

Herbalife sponsoru ne demek?

Herbalife' de sponsor ne demek? Herbalife ile sizi tanıştıran kişiye sponsor adı verilmektedir. Kendisi de bir Herbalife üyesi olan bu kişi size Herbalife dengeli beslenme ve aktif yaşam konusunda rehberlik edecektir.

Herbalife nasıl üye olabilirim?

Herbalife Üyesi olmak çok kolaydır. Bütün yapmanız gereken bir Herbalife Üyesinden Herbalıfe ID Numarası ve Soyadının İlk 3 Harfi ile www.myherbalife.com sitesi üzerinden üyelik işlemlerinizi tamamlamaktır. *Herbalıfe Üyesi Olmak İçin ;kısmını tıklayıp üyeliğinizi tamamlamaktır.

Herbalife dünya takımı nedir?

Bir Dünya Takımı Paketi, bir adet kişiye özel Dünya Takımı Sertifikası, Dünya Takımı Rozeti ve Herbalife Günlüğü içerir. Birbirini takip eden 3 ay boyunca, her ay 2.500 Satış Primi Puanı elde edin. Birbirini takip eden 3 ay boyunca, her ay 1.000 Satış Primi Puanı elde edin.

My Herbalife ayrıcalıklı müşteri nasıl yapılır?

Ayrıcalıklı müşteri olarak kendi sayfanızı açarak herbalife nutrition eşsiz ürünlerinden dilediğinizi alabilirsiniz. Herbalife ayrıcalıklı müşteri sayfanıza bağlanmak için www.myherbalife.com adresine tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Herbalife zayiflamak icin nasıl kullanılır?

Kutu üzerinde yazdığı gibi eğer siz aşağı kilo kontrolü yapabilmek yani zayıflayabilmek istiyorsanız öğün yerine geçmek üzere günde 2 kez kullanmanız tavsiye ediliyor. Bu da sabah kahvaltısı ve akşam yemeği olarak shake tüketmeniz anlamına geliyor.