Yapı Kredi müşteri hizmetlerine direk nasıl bağlanırım?

İçindekiler:

  1. Yapı Kredi müşteri hizmetlerine direk nasıl bağlanırım?
  2. Kobi Paket ödeme nedir?
  3. Yapı Kredi Kullanici kodu nedir?
  4. Yapı Kredi Defne paketi ne demektir?
  5. Kobi tarifesi ne demek?
  6. Müşteri kodu ne oluyor?
  7. Kota Esnaf Tarifesi Nedir?

Yapı Kredi müşteri hizmetlerine direk nasıl bağlanırım?

4 / 08'ü Türkiye'nin her yerinden ve tüm operatörlerden alan kodu çevirmeden arayabilirsiniz.

Kobi Paket ödeme nedir?

Sektörel poliçelere ait teminatları tek bir ürün içerisinde hizmetinize sunan, faaliyet grupları özelinde belirlenen ürün içerikleri ile ihtiyaçlarınızı maksimum derecede karşılayacak paket bir poliçedir.

Yapı Kredi Kullanici kodu nedir?

Kullanıcı Kodunuz iki harf ve müşteri numaranızdan oluşmaktadır. Dilerseniz daha kolay bu kodu internet bankacılığına giriş yaptıktan sonra Güvenlik Ayarları/ Kullanım Ayarları menüsünde yer alan Kullanıcı Kodu Ayarları adımından değiştirebilirsiniz.

Yapı Kredi Defne paketi ne demektir?

Yapı Kredi Defne Paketi avantajları; Hesap işletim ücreti ve İnternet Şubesi kullanılarak yapılan EFT ve havalelerde ücret ödenemezler, çek karnesi komisyonlarını %50 indirimle öderler, Nakit Destek Kredisi'ni özel faiz oranları ile kullanabilirler.

Kobi tarifesi ne demek?

KOBİ Tarifeleri” Akbank tarafından, belirli bankacılık işlemlerinin bir araya getirilerek, tarife kapsamında belirlenen işlem ve adetlerin, tarife periyodundan kullanılabildiği ve her bir işlem için tek tek ücret alınmak yerine, tek bir tarife ücreti altında fiyatlanan ve tarife periyotlarında bu ücretin otomatik ...

Müşteri kodu ne oluyor?

Bir bankadan kredi kartı ya da hesap kartı çıkardıysanız bu kartın üzerinde 8 haneli rakamlar görürsünüz. Bu rakamlar müşteri numarasıdır. ... Bu durumda sözleşmenizde ya da hesap defterinizde müşteri numaranızı bulabilirsiniz.

Kota Esnaf Tarifesi Nedir?

Ağırlıkla tercih edilen KOTA Esnaf Yıllık tarifesinde ise baştan tek bir ücret ödenerek Akbank Şubelerinden 60 adet TL havale, TL EFT ve çek tahsilatı yapılabiliyor, 1 adet 10 yapraklı çek karnesi alınabiliyor ve ayrıca hesap işletim ücreti muafiyeti sağlanıyor.