Yurtdışı internet paketi nasıl alınır?

İçindekiler:

  1. Yurtdışı internet paketi nasıl alınır?
  2. Her Şey Dahil Pasaport nedir?
  3. Türk Telekom yurtdışı internet paketi hangi ülkelerde geçerli?
  4. Turkcell yurtdışı internet paketi ne kadar?
  5. WhatsApp yurt dışı ücretli mi?
  6. Vodafone Pasaport paketi nedir?
  7. Vodafone yurtdisi paketi nasıl iptal edilir?
  8. Turkcell Yurtdışı avantaj paketi nasıl yapılır?
  9. Turkcell yurtdışı günlük ne kadar?
  10. WhatsApp yurtdışı görüntülü arama ücretli mi?
  11. WhatsApp Uluslararası kullanılır mı?
  12. Herşey Dahil Pasaport Dünya paketi ne demek?
  13. Vodafone hat yurtdışına nasıl kapatılır?

Yurtdışı internet paketi nasıl alınır?

YURTDISI 1GB yazıp 5555 'e gönderin. Yurtiçinden 5555'e gönderilen kayıt SMS'leri ücretsizdir. Online İşlemler uygulaması ile dilediğiniz zaman dilediğiniz yerden satın alın.

Her Şey Dahil Pasaport nedir?

Her Şey Dahil Pasaport Tarifenizdeki her yöne dakikaları; Türkiye ve bulunduğunuz ülkedeki numaraları aramak ve size gelen tüm aramaları yanıtlamak için kullanabilirsiniz. Yurt Dışında Mesajlaşma Tarifenizdeki her yöne SMS'leri; Türkiye ve bulunduğunuz ülkelerdeki yakınlarınıza SMS atmak için kullanabilirsiniz.

Türk Telekom yurtdışı internet paketi hangi ülkelerde geçerli?

*14.08.2018 tarihi itibarıyla Uruguay, Kongo Cumhuriyeti, Meksika, El Salvador, Antigua&Barbuda, Montserrat, Kazakistan ve Mısır ülkeleri servisin geçerli olduğu ülkeler arasına eklenmiştir.

Turkcell yurtdışı internet paketi ne kadar?

​Hazır Kart'lı müşterilerimize özel, yurt dışında 88 ülkede kullanılabilen 100 dk, 1.000 SMS ve 2 GB sadece 129 TL! Avantaj Yurt Dışı Paketi'ni 129 TL'ye yurt dışında 88 ülkede kullanabilirsiniz.

WhatsApp yurt dışı ücretli mi?

ÜCRETSİZ YURT DIŞI ARAMASI Kullanıcılar artık neredeyse tüm şehir meydanlarında bulunan ücretsiz Wi-Fi'lere bağlanarak WhatsApp üzerinden tamamen ücretsiz bir şekilde yurt dışı araması yapma imkanı buluyor.

Vodafone Pasaport paketi nedir?

Her şey dahil pasaport dünya paketi günlük 59,90 TL olup,tarife hakları bittikten sonraki ses aşımları 1,02 TL/dk dır. 61 ülkede geçerlidir ve paket sadece yurt dışında devreye girer. ** Her Şey Dahil Pasaport Dünya günlük fiyatı itibariyla 59,90 TL olarak güncellenmiştir.

Vodafone yurtdisi paketi nasıl iptal edilir?

4G YURTDISI KAPAT yazıp yurt içinde; 7048, 7000, yurt dışında ise; +905427048000, +905427000000'e SMS göndererek iptalini sağlayabilirsiniz.

Turkcell Yurtdışı avantaj paketi nasıl yapılır?

Paketi almak için AVANTAJ YURTDISI yazıp ve iptal etmek için IPTAL AVANTAJ YURTDISI yazıp 2200'e gönderebilirsiniz. Paketinizi almak için 2200'e gönderilen SMS'ler yurt içinde ve yurt dışında ücretsizdir. Hattınızda TL olmadığı durumlarda, kredi kartınızla paketi alabilmek için buraya tıklayınız.

Turkcell yurtdışı günlük ne kadar?

Sonrasında, yurt içi tarifenizdeki tüm her yöne dakika, internet ve SMS'i yurt dışında geçerli ülkelerde otomatik olarak günlük 49,90 TL karşılığında kullanabilirsiniz.

WhatsApp yurtdışı görüntülü arama ücretli mi?

Whatsapp'tan görüntülü arama ücretli değildir. Görüntülü arama yaparken güçlü bir ağ bağlantınız olduğundan emin olun. Zayıf bağlantı, ses ve görüntü kalitesini düşürebilir.

WhatsApp Uluslararası kullanılır mı?

Ülke dışına çıktığınızda WhatsApp hesabınızı mobil veri veya Wi-Fi bağlantısı üzerinden kullanmaya devam edebilirsiniz. ... Ancak bu durumda hesabınızı yeniden doğrulamanız gerekirse bulunduğunuz ülkeye ait SIM kartı kullanarak doğrulama yapamazsınız.

Herşey Dahil Pasaport Dünya paketi ne demek?

Her Şey Dahil Pasaport Dünya seçeneği alındığında bireysel abonelerin hatları yurt dışında kullanıma ve yurt dışını aramaya otomatik açılacaktır ve bilgilendirme smsi gidecektir. ... Herşey Dahil Pasaport Seçeneğini alan abonelerin yurt dışında çağrı bekletme,çağrı yönlendirme ve telekonferans özellikleri iptal olur.

Vodafone hat yurtdışına nasıl kapatılır?

Vodafone Destek on Twitter: "Roaming servisini kapatmak için ROAM KAPAT yazıp 7000'e SMS gönderebilirsiniz.