Bershka mail adresi nedir?

İçindekiler:

  1. Bershka mail adresi nedir?
  2. Pull and Bear Gift Card nedir?
  3. Bershka internetten alınan mağazadan değişir mi?
  4. Bershka marka mı?
  5. Pull and Bear indirim kodu nasıl kullanılır?
  6. Pull and Bear kargo ne kadar sürede gelir?

Bershka mail adresi nedir?

Müşteri, herhangi bir sorusu olması halinde, internet sitesindeki iletişim formundan veya sabit telefonlardan 00800448828852 numarasını ya da cep telefonunuzdan (maliyeti Müşteri'nin mobil operatörüne göre değişecektir) 08502825006 numarasını arayarak ya da contact_tr@bershka.com adresine e-posta göndererek BERSHKA'ya ...

Pull and Bear Gift Card nedir?

Özel Pull&Bear paketiyle adresinize gelecek olan fiziksel HEDİYE KARTI veya seçtiğiniz gün e-posta yoluyla gönderilecek E-HEDİYE KARTI, gönderim endişelerini ortadan kaldırmak ve acil son dakika hediyeleri için mükemmel bir çözüm. ... Hediye Kartını Aktive Et. Bakiye sorgula. Kullanım ve iade şartları

Bershka internetten alınan mağazadan değişir mi?

Bershka.com'dan alınan ürünleri değiştirmek mümkün mü? Maalesef, Bershka.com'dan yapılan alışverişler için değişim seçeneği bulunmamaktadır.

Bershka marka mı?

Bershka 1998 yılında İspanyol Inditex Grubunun yeni bir markası olarak kuruldu. Bershka kendisini artan talebe odaklanan bir marka olarak tanımlamaktadır. Sadece 2 yıl içerisinde marka imajını 100 mağazada giderek kuvvetlendirmektedir.

Pull and Bear indirim kodu nasıl kullanılır?

Online alışverişlerinizde Pull And Bear promosyon kodu kullanarak indirimli alışveriş yapmanız mümkün. Pull and bear indirim kodu için aşağıdaki “Kodu Aç” butonuna tıklamanız yeterli. “Kodu Aç” butonuna tıklamanız ile birlikte ekranınıza pull and bear kampanya kodu gelecektir. Pull And Bear'a git.

Pull and Bear kargo ne kadar sürede gelir?

Mağazadan teslim: 3 –5 iş günü arasında seçtiğiniz herhangi bir mağazadan.