Twitter hashtag nasıl tweet atılır?

İçindekiler:

  1. Twitter hashtag nasıl tweet atılır?
  2. Twitter Gündem nasıl belirlenir?
  3. Twitter'da gündem olmak için kaç tweet gerekir?
  4. Tweeti katıştır nasıl yapılır?
  5. Twitter nasıl mavi olur?

Twitter hashtag nasıl tweet atılır?

Hashtag, diyez (#) sembolünün ardından boşluk bırakılmadan gelen kelime ve ifadelere denir. Twitter konu başlıklarını ve anahtar kelimelerini bu şekilde belirtir ve tweetleri yazıldıkları etiketler ile gruplandırır.

Twitter Gündem nasıl belirlenir?

Gündemler bir algoritmayla belirlenir ve varsayılan olarak, takip ettiğiniz kişilere, ilgi alanlarınıza ve bulunduğunuz konuma göre sizin için kişiselleştirilir.

Twitter'da gündem olmak için kaç tweet gerekir?

TT oluşması için bir başlık altında en az 500 tweet gerekir tabiki farklı hesaplardan. Bu şekilde ilk başta Türkiye gündemine düşmez fakat kişisel gündemlere düşer. Yani yine TT olur. Türkiye gündeminde TT oluşturmak için en az 600 farklı hesaptan tweet atılmalıdır.

Tweeti katıştır nasıl yapılır?

Blogunuza ya da internet sitenize eklemek istediğiniz Tweetin yanında bulunan üç nokta butonuna tıklayın. Tweeti Katıştır seçeneğine tıklayın. Karşınıza farklı bir sayfa açılacak ve burada Tweete ait HTML kodunu bulacaksınız.

Twitter nasıl mavi olur?

Twitter'daki mavi Onay rozeti kamu menfaatini ilgilendiren bir hesabın orijinal olduğunun bilinmesini sağlar. Mavi rozet alabilmeniz için hesabınızın orijinal, tanınmış ve aktif olması gerekir.