Sodexo nasıl giriş yapılır?

İçindekiler:

  1. Sodexo nasıl giriş yapılır?
  2. Sodexo bilgilerimi nasıl öğrenebilirim?
  3. Sodexo Mobil Ödeme nasıl açılır?
  4. Yemek kartları hangi marketlerde geçiyor?
  5. Sodexo hangi gün yatar?
  6. Sodexo Gift Pass nasıl kullanılır?
  7. Sodexo nedir nasıl kullanılır?
  8. Sodexo internet alışveriş yapılır mi?
  9. Ticket kart nerelerde geçer?
  10. MultiNet yemek kartı hangi marketlerde geçerli?
  11. Sodexo hangi petrolde geçerli?

Sodexo nasıl giriş yapılır?

Firmanızın belirlediği yetkili e-mail adresine gönderilen, Sodexo Online kullanıcı kodu ve şifresi ile giriş yapılabilir. Firma yetkilisi iseniz, firmanıza Sodexo Online kullanıcı kodu ve şifresi talep etmek için musteri.tr@sodexo.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.

Sodexo bilgilerimi nasıl öğrenebilirim?

Kart bakiyeni Tüketici Online platformumuz veya Sodexo mobil uygulamamız üzerinden görüntüleyebilir ya da dilersen 444 72 77 numaralı çağrı merkezimizden önce 3 sonra 2' yi tuşlayarak öğrenebilirsin.

Sodexo Mobil Ödeme nasıl açılır?

Mobil uygulama ana sayfası açıldıktan sonra “Mobil Ödeme” butonuna basın, Daha sonra ödeme işlemi için gerekli olan bakiyeyi seçin, “Mobil Ödeme Kodu Al” butonuna basın,Gönderdiğimiz 6 haneli Mobil Ödeme Kodu'nu, POS/ÖKC cihazına girmesi için kasa görevlisine iletin.

Yemek kartları hangi marketlerde geçiyor?

Yemek Kartı Geçen Marketler
MultinetMetropolcardSodexo
Happy CenterKim MarketHappy Center
Çağrı MarketGeneral SüpermarketCağrı Market
Namlı HipermarketleriDemirhan HipermarketKim Market
Oruç MarketAcarlar SüpermarketPetek Gıda
11 satır daha

Sodexo hangi gün yatar?

Ödememi ne zaman alacağım? / Faturamı düzenlendikten kaç gün sonra ödeme alacağım? Ödemelerinizi POS cihazından alacağınız “Fatura Düzenleme Slipi”nde belirtilen tarihte alacaksınız. Ödeme günlerimiz Salı ve Perşembe günüdür.

Sodexo Gift Pass nasıl kullanılır?

Gift Pass Mobil Kart ile kağıt çeke veya plastik fiziki karta ihtiyaç duymadan anında mobil kart numaranız elinize ulaşır ve kolayca üye noktalarda ödeme yapabilir, gıda ihtiyaçlarınızı temin edebilirsiniz! Üstelik son kullanım tarihi yok dilediğiniz zaman bakiyenizi kullanabilirsiniz.

Sodexo nedir nasıl kullanılır?

Öncelikle Sodexo Mobil Uygulaması'na girilip Mobil Ödeme butonuna basılacak. Ardından 6 Haneli Mobil Ödeme Kodu POS/ÖKC cihazına girmesi için kasa görevlisine iletilecek. Ödeme için kullanılmak istenen bakiye seçildikten sonra Mobil Ödeme Kodu Al butonuna basılacak.

Sodexo internet alışveriş yapılır mi?

SODEXO İLE ONLINE ALIŞVERİŞ Sodexo Restaurant Pass yemek kartınız ile online sipariş verebilir, bakiyenizi hem yemek hem de gıda ihtiyaçlarınız için kullanabilirsiniz. ... Online satış yapan aşağıdaki üye iş yerlerinden online alışveriş yapabilir, temassız teslim alabilirsin.

Ticket kart nerelerde geçer?

Edenred ile anlaşması olan bütün restoranlarda, marketlerde, kafelerde ve işyerlerinde geçerlidir. Çalışan kişiler tarafından kullanılır. Edenred haricinde başka yemek kartları da vardır. Bunlar Sodexo, Smart, Winwin, Multinet, SetCard, Metropol ve Edended'dir.

MultiNet yemek kartı hangi marketlerde geçerli?

MultiNet Geçen Marketler | Multinet Up
MarketŞehir /Bölge
Oruç Marketİstanbul
Kim Marketİstanbul, İzmir
Peynirci Babaİstanbul, Bursa, Kocaeli
Onur Groupİstanbul, Bursa, Tekirdağ
10 satır daha

Sodexo hangi petrolde geçerli?

Fuel Pass Opet ile tüm Türkiye'de yer alan 1.100'den fazla Otobil sisteminin geçerli olduğu Opet istasyonlarından faydalanabilirsiniz. Sodexo Mobil Uygulamamızdan Opet istasyonlarını görüntüleyebilirsiniz.