Network elbise nedir?

İçindekiler:

  1. Network elbise nedir?
  2. Network giyim kime ait?
  3. Network nasıl bir marka?
  4. Kalem elbise ne demek?
  5. Fabrika Network aynı mı?
  6. Network sahibi kimdir?
  7. Network hangi ülkenin malı?
  8. Fabrika markası kime ait?
  9. George Hogg hangi ülkenin markası?
  10. Network kargo kaç günde gelir?
  11. Boyner kargo kaç güne gelir?

Network elbise nedir?

Hazır giyim sektörüne ismini altın harflerle kazıyan Network, kaliteli malzeme ve kumaşlardan üretilen elbise tasarımlarıyla pek çok kadını kendine hayran bırakır. ... Birbirinden farklı tasarım, renk ve desene sahip Network elbise modelleri farklı zevklere ve her yaştan kadına hitap eder.

Network giyim kime ait?

AY Marka Mağazacılık A.Ş. çatısı altında Türkiye hazır-giyim sektörüne 1999 yılında katılan NetWork, 21. yüzyılın çok kültürlü yapısından beslenen, yeni açılımlarla kendini zenginleştiren, yaratıcı ve dinamik bir marka.

Network nasıl bir marka?

çatısı altında 1999 yılında kurulmuş olan bir hazır giyim markasıdır. Türkiye'nin hazır giyim sektörünün öncü markalarından biri olan Network, yeni dönemin çok kültürlü yapısına hitap edebilmek ve modern kitleleri çekebilmek adına kurulmuş olan, çağdaş bir giyim markası olarak çizgisini korumaktadır.

Kalem elbise ne demek?

Kalem elbise, dizin altında veya üstünde olan, düz kesim modele sahip ve tek parçadan oluşan elbise modelidir. Çekici görünmek isteyen ve dış görünümüne özen gösteren kadınların ilk tercihleri arasında kalem elbise modelleri yer alır.

Fabrika Network aynı mı?

Boyner Grup, 2000 yılında kurduğu perakende markası Fabrika'nın mağazacılık operasyonunu bitirme kararı aldı. 64 Fabrika mağazası ekim ayına kadar Network, Divarese, Que ve Altınyıldız Classics mağazalarına dönüştürülecek.

Network sahibi kimdir?

Network, 1999 yılında Boyner Grup şirketlerinden AY Marka Mağazacılık A.Ş. çatısı altında Türk hazır giyim sektörüne katıldı. Boyner'nin yüzde 42,80'i Boyner Ailesine, yüzde 42,68'i Katarlı Mayhoola for Investments LLC yatırım firmasına aittir.

Network hangi ülkenin malı?

Network, 1999 yılında Boyner Grup şirketlerinden AY Marka Mağazacılık A.Ş. çatısı altında Türk hazır giyim sektörüne katıldı. Boyner'nin yüzde 42,80'i Boyner Ailesine, yüzde 42,68'i Katarlı Mayhoola for Investments LLC yatırım firmasına aittir.

Fabrika markası kime ait?

Fabrika, 2000 yılında Boyner Grup tarafından kurulan perakende markasıdır.

George Hogg hangi ülkenin markası?

Katarlı şirket, Beymen Mağazacılık ve Ay Marka Mağazacılık'ın yüzde 97'sini devraldı. Ay Marka bünyesinde NetWork, Que, Divarese ve George Hogg gibi markalar da yer alıyor.

Network kargo kaç günde gelir?

TESLİMAT ŞARTLARI Siparişinizin onaylanabilmesi için satın almış olduğunuz ürünlerin ücretinin kredi kartı veya havale ile ödenmesi gerekmektedir. Onaylanan siparişler 2-7 iş günü içerisinde kargoya teslim edilecektir.

Boyner kargo kaç güne gelir?

Kargo Firmaları, SATICI'dan teslim aldığı gönderileri, uzaklıklarına göre değişmekle birlikte normal şartlar altında ortalama 3 (üç) iş günü içerisinde ALICI'lara ulaştırmaktadır.