Garanti BBVA Bonus Kart nedir?

İçindekiler:

  1. Garanti BBVA Bonus Kart nedir?
  2. Garanti genç bonus kart aidatı var mı?
  3. Bonus kart aidatı var mı?
  4. Garanti Trink Kart nedir limit?
  5. Garanti kredi kartı yıllık ücreti ne kadar?

Garanti BBVA Bonus Kart nedir?

Türkiye'nin ilk çok markalı ve çipli kredi kartı olan Bonus ile binlerce Bonus Program Ortağındaki alışverişlerinizde taksit yapabilir, yaptığınız alışverişlerden bonus kazanır ve kazandığınız bonusla dilediğiniz an bedava alışveriş yapabilirsiniz.

Garanti genç bonus kart aidatı var mı?

Yıllık kart üyelik ücreti ödemeden dilediğin gibi alışveriş yapabilirsin. Türkiye'nin en yaygın işyeri ağı Bonus üye işyerlerinde bol bonus kazanırsın. Biriken bonusunla Bonus program ortaklarında bedava alışveriş yapabilirsin. İstediğin Bonus kampanyasına bir kısa mesajla veya BonusFlaş üzerinden katılabilirsin.

Bonus kart aidatı var mı?

Bonus Flexi kredi kartı ile yıllık kart ücreti ödemeden (aidatsız) Türkiye'nin en yaygın işyeri ağında bol taksit ve bol bonus fırsatlarından yararlanın! ... BonusFlaş ile Bonus Flexi kredi kartı bilgileriniz, ödemeleriniz ve kampanyalar tek uygulamada, kontrolünüz altında.

Garanti Trink Kart nedir limit?

Bonus Trink'inizin öde ve geç özelliği sayesinde Mastercard™ PayPass® okuyucusu olan tüm noktalarda 350 TL ve altındaki işlemlerinizi şifreye ve imzaya gerek kalmadan gerçekleştirebilirsiniz. ... Bonus Trink ile 350 TL altı Trink işlemlerinizi şifresiz ve imzasız olarak yapabilirsiniz.

Garanti kredi kartı yıllık ücreti ne kadar?

Faiz ve Ücretler
ÜrünYıllık Üyelik Bedeli*Ek Kart Yıllık Üyelik Bedeli*
Şeffaf Bonus158,50 TL79,00 TL
Şeffaf Bonus Gold184,50 TL92,00 TL
Şeffaf Bonus Platinum207,50 TL103,50 TL
Çevreci Bonus158,50 TL79,00 TL
29 satır daha